Filtre

Juiste onderdeel snel gevonden en vlot geleverd

Van iemand anders gehoord van de zeer uitgebreide keuze in artikelen/onderdelen. Via het productnummer snel de bijbehorende items gevonden en het gezochte onderdeel was op voorraad. Besteld en binnen een dag geleverd!

Mijn droger was defect , om 21.00 uur een nieuwe motor besteld, en de volgende dag voor 12.00 uur al geleverd. Een half uur later draaide de droger weer, top

Ben goed geholpen . Hielp. Mijn om het juiste artikel te vinden . War niet lukte op de site

Snelle service!

Ik vindt alleen het terug betalen het eind van de maand niet zo fijn

supper goed geleverd

vershoudlade supper goed en snel geleverd.

Goed en snel en het juiste product. ga zo door

Zoals bovenstaande; goed en snel

Goede communicatie

Ring voor snelkookpan besteld. Goede levering echter van een artikel wat ik niet had besteld. Gebeld en zou teruggebeld worden, niet gedaan. Na 5 dagen weer gebeld en het probleem werd gelijk opgelost. Jammer voor verkeerd artikel maar compliment alsnog voor snelle oplossing.

Hittepomp vaatwasser besteld, goede prijs, past perfect, snel geleverd.

Hittepomp van de vaatwasser was defect, gemakkelijk de juiste gevonden op PartsNL. 2 dagen later al in huis en snel de vaatwasser gefixt, werkt perfect. Ook maar even een snelkoppeling op mijn telefoon gezet naar de site.

Makkelijk te zoeken op welk product je nodig hebt en snelle service en levering! Ik kan mn over weer goed gebruiken!

Doen wat ze zeggen

Fijn en snel.

Heb een 360 graden aanzuigmond met licht besteld van philips. Origineel onderdeel. Binnen 1 dag geleverd. Goed verpakt , dus super tevreden. Bestellen was ook makkelijk, duidelijke website.

Product zoals beschreven en snel geleverd

Wij zochten een andere stofzuigkop voor onze steelstofzuiger. Onderdeel was hier het goedkoopst en werd snel geleverd.

Prima op tijd gdleverd

Afstandsbediening op tijd geleverd en goed verzorgd

Als omschreven,keurig verpakt en netjes op tijd.

Aanrader,100% tevreden

goede site en kwaliteit producten/levering 1 dag /

zeer positief

Snelle levering, duidelijke omschrijving. En prima updates over de status van de levering.

Betrouwbaar en snel

Onderdeel snel gevonden op de website en bestelling volgende dag in huis! Beter kan niet.

Combi magnetron snel gefixt!

Het draaiplateau van onze combi magnetron draaide niet meer. Snel een nieuw motortje besteld, volgende dag in huis, 5 minuutjes werk... en hoppa: alles werkt weer. Scheelt weer een hoop voorrijkosten en arbeidsloon of een nieuw apparaat.

Super vlotte levering

Dag 1 in de avond bedteld, dag 2 s’middags geleverd.

Snel gevonden en snel geleverd

Nadat ik bij een ander bedrijf het verkeerde onderdeel geleverd kreeg, kwam ik op de site van PartsNL. Via een handige tool kon ik nagaan welke ontkalker ik voor mijn stoomgenerator nodig had. Deze heb ik op zondagavond besteld en de volgende dag had ik het al in huis.

Zeer goed geregeld

Goed te vinden via Google en super snelle verzending en niet te vergeten echt goed ingepakt vanwege beschadiging. Super

Bestelling vlot geleverd, aanrader

Mijn bestelling van een drietal artikelen die niks met eljaar gemeen hadden verliep vlot en waren keurig afgeleverd bij geselecteerde afhaalpunt.

goed en snel

zeer onbetrouwbaar bij retourzending

Retourzending blijkt alleen mogelijk na toestemming via email contact en met het verzonden DHL label. Zending blijft vervolgens ruim 2 maanden hangen in het sorteercentrum van DHL. Daar wordt het "opgehaald door PartsNL" (heel bijzonder, toch?), maar ik krijg mijn geld niet teruggestort omdat het artikel bij terugkomst "niet was aangemeld". Vervolgens mailen ze dat het geld alsnog is teruggestort, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen. Een nieuwe mail wordt vervolgens niet meer beantwoord. Dus prima als het product naar wens is- maar service nadien zeer slecht!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE