Filtre

Prima service, snel geleverd. Kun je een onderdeel niet vinden, hier hebben ze bijna alles!

Razendsnel!

Het onderdeel voor de afzuigkap was er binnen 24 uur! En dat terwijl er extra druk is vanwege de feestdagen! De website was/is duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling in 5 minuten kunnen doen. AANRADER!!!!

Het gemak om te bestellen + snelle levering

Ik zocht een wasmachine-onderdeel via Google en kwam o.a. op de website van PartsNL uit. Het juiste onderdeel heb obv het serienummer van de wasmachine zo gevonden. Op een zondag besteld en voila, de volgende dag geleverd!

Snel gevonden en snel geleverd!

Al diverse sites afgezocht maar bij parts.nl snel gevonden en ook nog snel geleverd, super!

De juiste onderdelen tegen betaalbare prijs supersnel geleverd bedankt.

Met de geleverde onderdelen weer leven geblazen in mijn hogedrukreiniger wekt weer perfect.

Geweldige site!

Nu al 3x wat besteld, en het klopte elke x!

snel gevonden, snel in huis

jaarlijks ritueel om koolstoffilters voor de afzuigkap aan te schaffen. gemakkelijk vindbaar bij PartsNL en volgende dag in huis.

Goed alternatief onderdeel voor een scherpe prijs

Een nieuwe rubber deurmanchet voor een Samsung wasmachine aangeschaft. Via PartNL een alternatief onderdeel gevonden voor slechts de helft van de prijs van het origineel. Onderdeel opgehaald in het filiaal in Den Haag. Ik werd geholpen door een erg vriendelijke man. Dik tevreden met mijn aankoop!

Eenvoudig en snel

Snel gevonden, eenvoudige bestel procedure en dag later in huis

vriendelijk, accuraat en snel

Had een onderdeel nodig voor m'n scheepstoilet. Zo'n toilet zit niet in de standaardcollectie bij PartsNL, dat wel dealer is van het Amerikaanse merk. Binnen de kortste keren was de medewerkster erachter wat voor type onderdeel ik moest hebben en binnen een paar dagen had ik het thuis. Klasse!

snelle levering besteld produkt

Na bestelling werd het produkt snel en netjes geleverd

Even zoeken

Mijn bestelling was niet snel te vinden omdat er in eerste instantie geen pakbon was. Na zoeken is het in orde gekomen.

Nette levering

Vorige week een bestelling geplaatst. Wordt goed op de hoogte gehouden van de order status tot en met verzending. Netjes de volgende dag geleverd in een degelijke verpakking.

Product top. Verzenden te duur

4 kleine rubber dopjes. Passen perfect maar hadden goedkoper in een enveloppe ipv een doosje en bezorgdienst verzonden kunnen worden.

Geen idee

Besteld voor een ander die niet zo goed met de computer is. Niet digitaal vaardig is. Die mist een gewone winkel.

Exact origineel condensatiepomp voor mijn droogkast gevonden en snel geleverd

De levering van het gevraagde stukje werd snel ontvangen en voldeed aan de omschrijving. Hierdoor kon mijn wasmachine snel hersteld worden.

vlotte, degelijk verpakte levering

Korte versie: wasmachine defect, koude was en na meten bleek het warmte element defect te zijn. Via google snel het juiste artikel gevonden bij diverse leveranciers, PartsNL bleek flink goedkoper te zijn dan de concurrent voor dit artikel. Bestelling geplaatst en ondanks de sinterklaasdrukte snel geleverd in een degelijke verpakking! Affijn, ben weer druk bezig met was wegwerken ;)

snelle correcte levering

Het gezochte onderdeel makkelijk te vinden. Snel verzonden en n etjes geleverd. Dat PostNL het steeds slechter doet is niet de schuld van PartsNL. Had pakket laten bezorgen in pakketautomaat, maar PostNL stuurde de code niet door. Maar onderdeel iets later toch netjes ontvangen.

Snel en goedkoop!

Even besteld en snel geleverd tegen een gunstuge prijs!

Heel goed.

Eerst advies gekregen over welk product geschikt was voor ons en daarna bestelling gedaan en snel geleverd. Helemaal top.

Ik heb het bestelde item een dag nadat ik het besteld had al ontvangen. En het past prima! Wat een service!!

Snel verstuurd, wel wat aan de prijs

Het onderdeel was snel verstuurd en netjes verpakt. Een puntje minder omdat het wel duurder was dan andere sites l, maar partsNL was de enige die snel kon leveren.

Correct snel en betaalbaar

Zeer uitgebreide artikel groepen.

Perfecte vervanging

Labyrint (of niveau- of doseersysteem) voor Bauknecht vaatwasser. Dankzij het goede zoeksysteem de exacte vervanging gevonden. Probleem verholpen voor minder dan de voorrijkosten van een monteur.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE