Filtre

Betrouwbaar

Snelle levering en snelle afhandeling retour. Je word ook goed op de hoogte gehouden via mail.

Vlotte levering

Vlug geleverd, goede kwaliteit, super

Prima Website, snelle levering.

Ik ben tevreden, het onderdeel is binnen 2 werkdagen thuis afgeleverd.

Snel en goed

Goede en betrouwbare leverancier.

Mijn aankoop werd de volgende dag al afgeleverd. Perfect!

De volgende dag gerepareerd

Onderdeel nodig voor mijn koffiezetapparaat. Besteld bij PartsNL voor een klein prijsje, de volgende dag al in huis en ik kon diezelfde middag weer genieten van een goede bak koffie. Top!

100% goed, snel en net zoals gedaan als op de website stond

Overal gezocht naar het onderdeel en uiteindelijk gevonden bij PartsNL Ook zoals belooft een origineel onderdeel gekregen en ook gelevert volgens de afspraak, Het kan dus niet beter IK raad iedereen aan om eerst te kijken bij partsnl.nl of het gezochte onderdeel bij PartsNL.nl is te krijgen, want dan weet je dat je altijd goed zit!!en je krijgt wat is beloofd.. Johan

perfect

snel besteld snel geleverd

Snelle levering!

Zo fijn dat je gewoon een onderdeel kunt bestellen zonder meteen een volledig nieuw apparaat te kopen! Super tevreden en zeer Snelle levering, top!

Snelle levering, goede kwaliteit

Het product werd snel geleverd. De kwaliteit is vergelijkbaar met het origineel.

Zeer snel en correct geholpen.

Zondagmorgen koffiemachine stuk. Onderdeel gezocht op parts NL zeer snel gevonden, direct besteld. Maandag keurig verpakt al binnen en kan weer genieten van de koffie.

De levering was ok maar het nieuwe onderdeel loste niet het probleem op

Makkelijk te vinden wat je zoekt, fijne website Snel en netjes verzonden

Mooi

Goede prijs en snelle levering

Goede en eerlijke ervaring

Geweldige service

Via webshop product besteld en kon het 2 dagen later in de fysieke winkel ophalen.

Snel gevonden wat ik zocht, rond 1600 uur besteld, betaald en nog geen 24 uur later al in mijn handen. Geen verbeterpuntje? Jawel. Uiteraard vooral belangrijk dat de glazen plaat heel is aangekomen. De kartonnen buitenkant had deukschade en was gescheurd. Kennelijk was de in mijn ogen wat summiere verpakking toch goed genoeg. Ik miste op de verpakking het etiket BREEKBAAR.

Prima onderdeel voor onze stofzuiger!

Het onderdeel was het juiste. De montage was een fluitje!

Snelle bezorging

prima advies

Prima advies en service

De doe mij bestelde artikelen zijn netjes geleverd. Vlak na de bestelling kreeg ik een bericht dat ze niet op voorraad waren en enkele dagen later pas geleverd zouden worden. Uiteindelijk was de vertraging slechts twee dagen. Enige minpuntje vind ik dat artikelen in een doosje zijn bezorgd, terwijl dit zonder problemen in een envelop had gekund. Hier door moest ik zorgen dat ik thuis was bij het leveren.

Vrijdagavond besteld, za ochtend geleverd

De wasmachine was stuk, eenvoudig het juiste artikel gevonden (pomp), keuze uit OEM en imitatie. Snel geleverd en zelf snel gemonteerd. Back in Business ;-)

Perfekt

was comfortabel en gemakkelijk. Liefde en gemoedsrust – alles is goed. Bedankt!

Dankzij dit stuk werkt koffiemachine terug

Vlotte levering en juiste stuk ontvangen, geïnstalleerd in de koffiemachine en teug genieten! Stuk heeft ander kleurtje maar past perfect.

Goed product

Jammer, dat het vervoerd werd door DHl! 2 dagen later ontvangen als afgesproken.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE