's Avonds besteld en de volgende dag alles al thuis afgeleverd! Super. Een echte aanrader.
Nieuwe groentelades besteld voor een hele oude Smeg koelkast Nergens meer te krijgen! Maar hier wel :-) Passen perfect
Snelle levering en prima service. Erg blij met mijn onderdeel dat vervangen moest worden voor de braun sinaasappel pers. Past perfect.
Duidelijke website, snelle levering
Was de eerste keer dat ik Parts.NL heb gebruikt. Was voor een onderdeel van Karcher. Site was helder en duidelijk en levering volgens aanbod. Gewoon goed en netjes!!
Snelle levering en top kwaliteit. Dit bedrijf levert goede producten zoals duidelijk staat aangeven op de site.
Heb nu al 2 keer nieuwe onderdelen moeten bestellen voor mijn koffieapparaat. Gelukkig had partsnl de onderdelen gewoon beschikbaar. In plaats van een nieuw koffiezetapparaat te moeten kopen voor 300 euro ben je met een half uurtje werk en een onderdeel van 5 euro ook klaar!
Duidelijke website met goede tool om te checken of het onderdeel op jouw apparaat past
Groentelade voor onze Liebherr koelkast uit 1997 (!) s-avonds om 20.00 besteld en de volgende ochtend deugdelijk verpakt geleverd. We zijn onder de druk, waar kun je nou nog onderdelen vinden voor een bijna 30 jaar oude koelkast.
Super snel in huiszeer tevreden
Een origineel onderdeel voor koffiemachine besteld en echt de volgende dag al binnen. De machine heeft het niet eens gemerkt, lol.
Raad het een ieder aan.
Na het bakken, liet mijn dochter de deksel van de keukenmachine van Braun vallen. Gelijk in paniek, daar het apparaat niet werkt zonder dit onderdeel en zij haar bakavonturen in het water zag vallen. Maar niet met Parts.nl. Binnen 24 uur geleverd. Blije dochter, dus ook blije koper. Enige minpunt zou kunnen zijn de verzendkosten te verlagen. Best een groot bedrag op 1 aankoop.
Snelle levering. Alleen dhl is wel een slechte bezorger, heeft het pakket in de blauwe container gedaan. Terwijl wij gewoon thuis waren
Volgende onderdeelbestelling op deze site
Op de site was het benodigde artikel makkelijk te vinden. Omschrijving was ook duidelijk. Voor 22 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit was inderdaad zo.
I ordered silicone legs for my magnetron, was already a month for delivery and was postponed again to 7 July. Was not the cheapest place, so I am very disappointed that I even paid delivery for something so simple
Beste Adriaan, Jouw bestelling is 2 weken geleden geplaatst. De bestelde pootjes stonden al op onze website als 'niet voorradig' Helaas heeft de fabrikant besloten deze ook niet meer te produceren. Wij hebben jouw direct geinformeerd. Wij hebben een alternatief, deze kun je eventueel bestellen via onze website. Alle prijzen staan vermeld op onze website , indien je het niet in verhouding vindt staan met de waarde van het product ben je uiteraard vrij om van de bestelling af te zien. Groet, Team Parts.nl
Betrouwbare webwinkel, doen wat ze beloven. Makkelijk besteld. Mijn bestelde product was voor 23:59 besteld, volgende dag in huis.
Wij hadden voor onze nog zeer goed werkende koelkast wat onderdelen nodig. 2 bakjes voor in de deur en een vrieslade Gezien het best een dure koelkast is en hij prima werkt hebben gekozen de materialen te vervangen. Onderdeel nummer in Google ingevuld. Zo kwamen we bij parts.nl uit. De bakjes voor in de deur waren op voorraad en de vrieslade had een paar weken levertijd. Parts.nl heeft netjes gevraagd of er de bakjes dan al geleverd wilde hebben of alles in 1 zending. We hebben voor de eerste optie gekozen. Dit alles was begin dit jaar. We zijn inmiddels 6 maanden verder en de vrieslade is nog niet binnen. Parts.nl heeft de leverdatum nu al 4 keer verschoven. Na 6 maanden wachten is de maat wel een keertje vol. En hebben wij de volledige order ingetrokken. Parts.nl geeft nu aan dat het volgende week ineens geleverd kan worden. Wij geloven deze partij niet meer gezien ze dit al 4 keer eerder hebben gedaan. Wij hebben aangegeven dat we nu alsnog een nieuwe koelkast zullen moeten bestellen en niets meer hebben aan de deur bakjes. Deze kan Parts.nl bij ons komen ophalen en we willen dat het volledige factuurbedrag gecrediteerd word. Parts vind dit echter niet in lijn gezien we de deur bakjes al geleverd hebben gekregen. Wij zijn erg teleurstellend in deze partij en vinden dat dit op een onjuiste manier is afgehandeld. Wij zullen dan ook geen zaken meer doen met deze partij en opzoek gaan naar een andere betrouwbare partij voor toekomstige opdrachten.
Beste D van Elshout, Na de vele ontvangen bedreigingen is het geen verrassing om jouw review te lezen. Jouw bestelling is bij ons 4 maanden geleden geplaatst. Helaas was de vrieslade niet voorradig bij de fabrikant. Vooral voor het merk is het een uitzonderlijke lange levertijd. Wij hebben altijd aangegeven dat wij afhankelijk zijn van de grote fabrikanten. De ontvangen levertijden zijn een verwachte levertijd en tevens hebben wij benadrukt dat dit geen gegarandeerde levertijd is. Na al een aantal ontvangen bedreigingen over kosten hebben wij meerdere keren aangeboden om jouw order volledig te annuleren en het aankoopbedrag terug te storten, dit was geen optie voor jou en je gaf aan met tegenzin te wachten op de vrieslade. De bakken in de deur wilde je al wel ontvangen zodat je de koelkast kon gebruiken de bakken hebben wij dezelfde dag nog verzonden. Wij hebben jou een nieuwe verwachte leveringsdatum doorgegeven (volgende week) maar hier wilde je niet op wachten en hebben wij de levering van de vrieslade geannuleerd en het aankoopbedrag direct teruggestort. De deurbakken wilde je graag houden maar het volledige aankoopbedrag dus inclusief het bedrag van de gebruikte bakken wilde je wel wel graag terug, dit is vanzelfsprekend geen optie. Groet, Team PartsNL.
Snelle levering en een prima prijs
Als het artikel wat je zoekt leverbaar is via PartsNL dan kan je soms even een paar dagen moeten wachten op levering, maar is het op voorraad dan binnen 1 of hooguit 2 dagen in huis
Vandaag besteld en morgen in huis geldt zeer zeker voor Parts.nl! In de middag besteld en de volgende ochtend om 10.00 uur ontvangen. Hulde.
Het onderdeel werd snel geleverd. Alleen dhl is geen goed bezorgbedrijf. We waren gewoon thuis en de bezorger heeft het in de blauwe container gedaan zonder onze toestemming
Original anmeldelse
Wij hebben problemen met leveren van dpd op ons werkadres. 1 mailtjes gestuurd voor de bestelling verwerkt was, met de vraag of ze het alsjeblieft willen verzenden met dhl. Geen reactie. Daarna nog 2 mailtjes, geen reactie. Uiteindelijk wel goed gegaan met de bezorging. Maar het is gewoon netjes als een bedrijf reageert op e-mailtjes. En dat doen ze niet
artikel als omschreven, levering binnen 24 uur
Afvoerpomp van de vaatwasser defect. Door positieve ervaringen uit het verleden met Parts.nl, direct gaan zoeken op de website. Betreffende pomp werd de volgende dag, rond het middaguur bezorgd en na een kwartiertje montage werkte de vaatwasser weer naar volle tevredenheid!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE