Filtre

Meest positieve aankoop in alle facetten

Alles is keurig verzorgd, te beginnen bij de website. Daarna de ruime keuze en de easy way om te bestellen en te betalen. De lkevering vindt plaats zoals afgesproken en wel de dag na de bestelling ! Alles is van grote klasse en munt uit door klantvriuendelijkheid. Het is prettig zaken doen met PartsNL

Zeer correcte en super snelle levering

Parts besteld en de volgende dag al in huis zeer netjes verpakt en een mooie duidelijke instructie en beschrijving toegevoegd voor het vervangen. Staat in mijn favorieten om weer Parts te bestellen indien nodig ☺

Super snelle levering

Super snelle levering En juiste product zoals beschreven stond

Thermokoppels

5 van deze besteld waarvan 4 vervangen. Nu werkt mijn gasfornuis weer zoals vanouds. Snelle service en goed als je weet wat je doet!

Een uitstekende ervaring!

Via internet besteld, c.f. afspraak geleverd en zaken zoals factuur, tijdstip van verzending en aankomst tijdig ontvangen zodat bestelling kon worden afgehaald. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering en adequate adviezen bij het ophalen van het product in de winkel

Mijn online bestelling werd snel afgeleverd in de winkel die ik had gekozen. Informatie over de levering was prima en bij het ophalen van het product kreeg ik op een prettige manier nog wat tips mee voor het onderhoud en daarmee verlenging van de levensduur.

Goed en snel bij parts.nl

De vervanging van de o-ringetjes van mijn koffiemachine, was wederom in een dag geregeld

Top, snel, efficient en correct

Handige website, snel het juiste artikel gevonden.

Excellence et rapidité sont les maîtres mots de ce site.

Le produit est tout à fait conforme à sa description. Je l'ai récupéré 2 jours après ma commande. Très bonne réactivité. C'était la première fois sur ce site et je n'ai pas été déçu. Je recommande vivement.

Top kwaliteit en levering

Alles kan je hier bestellen van originele onderdelen tot vervangbare van een ander merk en dit tegen echt goedkope prijzen.

snel besteld en ook geleverd

Uitgezocht en besteld, snel de bevestiging, en ook snel geleverd.

Goede prijs snel geleverd

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Super snelle levering

Helder en duidelijk word je op de hoogte gehouden van je bestelling

Super snelle levering

Onderdeel besteld en en de volgende morgen al in huis. Wat een goede service.

Helemaal goed en op tijd

Alles zoals aangegeven werd, fijn die duidelijkheid!

Bij PartsNL hebben ze me ontzettend geholpen, samen uit gezocht wat ik nodig had. Besteld en de volgende dag in huis, wat wil je nog meer!! Toppie !!!!

Past als gegoten!

Onze diepvrieslade was kapot gegaan en ik kon nergens de goede vinden, ook niet op parts.nl. Uiteindelijk heb ik op de site het modelnummer doorgegeven en een beschrijving van de lade, en kreeg ik een offerte opgestuurd. Lade besteld en het is de perfecte lade. Helemaal goed, en helemaal blij!

Het onderdeel voor mijnbnespresso werkt perfect en de prijs was ook niet te duur

Prettige en duidelijke info

Snelle en correcte levering

Het is de eerste keer dat ik besteld heb en is zeer duidelijk een.leuke en een goede website .en de spullen heb je ze binnen . De zelfde dag nog verstuurd . Prima website

snelle service

goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

de juiste en kwalitatief prima onderdelen

filters voor onze stofzuiger besteld,1 origineel en 1 vervangend onderdeel,past goed en hij werkt weer als een nieuwe

Uitstekende levering zelfs hier in Frankrijk op het platte land.

Duidelijke website, goede info over waarnaar de bestelling komt. Snelle levering. Ruime openingstijden winkel

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE