Filtre

Geweldig!

Deurtje van het vriesvakje zou moeilijk te leveren zijn, maar wij zijn super blij dat het toch nog zo snel geleverd is,heel fijn!!!

Duidelijk wat en wanneer je iets geleverd krijgt inclusief de tip dat je het juiste hebt besteld

Fantastisch werkt uitstekend weer twee apparaten ok gemaakt

Top, snelle levering, uiterst tevreden !!!

Wederom een makkelijk schot in de roos

Een frequent uitvallende dyson stofzuiger in een huisgezin van vijf, met hond, is geen pretje. Via google even gezocht naar de mogelijke veroorzakers. Vanuit het verleden al eens besteld bij PartNL dus die weg was bekend. Gemakkelijk via het zoekmenu en de filterfunctie van de website mijn onderdelen gevonden en besteld. Rap binnen en na een avondje sleutelen weer een helemaal startklaar voor veel stofzuigkilometers. Top!

Een moeilijk verkrijgbaar product kon ik bij Parts nog bestellen en werd nog snel geleverd ook.

Via mijn buurman bij jullie terecht gekomen.

Super snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede informatie.

Na kiezen product snelle reactie over bestelling en levering. Goede informatie over bezorging. Prima service in PartsNL shop.

Fijn dat originele onderdelen voor oudere apparaten beschikbaar zijn!

Origineel waterreservoir voor een wat oudere De'Longhi Nespresso machine was gewoon op voorraad, voor een zeer redelijke prijs, en ik had het binnen 2 dagen in huis. Dit helpt mee aan een duurzame samenleving!

Goed en snel.

Prima site. Snel en makkelijk te vinden ye bestellen en te leveren.

Erg goed. Snel en duidelijk.

Snelle levering. Duidelijke site. Je kan makkelijk op productcode zoeken.

Besteld volgende dag in huis.

Het was niet moeilijk om het onderdeel voor mijn Kärcher k5 te vinden. Meteen besteld voor 14:00 volgende dag in de ochtend al geleverd. Top site en top service.

Prima website en prima communicatie.

Snel mijn Philips stofzuiger onderdelen op de website gevonden. Had een vraag en heb snel duidelijk antwoord gekregen. Eén van de onderdelen was niet meer leverbaar. Met de overige onderdelen alles naar tevredenheid weer in bedrijf. Dank.

ik vind de levering prima

Heb eerst gechat met medewerker werd goed geholpen. Daarna onderdeel besteld prima levering en email over levering ook goed

Bij het bestellen kun je het typenummer ingeven ter controle of er wel het juiste artikel wordt besteld. Hele handige service en het werd vlot geleverd.

Super!!

Mijn bestelling was vlug geleverd. Vaatwasser doet het weer perfect!!

Schandalig

Ik krijg al 5 dagen niets te horen waar mijn pakketje is, enige melding " het pakket is ontvangen door GLS" heeft het terwijl er op de site staat, Spanje 3 daden leveren

Super bedrijf

Dit was de eerste keer maar Zeer goede ervaring voor de volgende keer

Top en snel geleverd

nvt

Supermakkelijk bestellen en ophalen.

Had een simpel onderdeel voir mijn melkschuimer nodig. Gevonden, besteld en opgehaald. Vriendelijke medewerkster bij ophalen. Kortom: goed assortiment, goede prijs en snelle service. Blijf klant.

Makkelijk te vinden wat ik nodig had. Levering was vlot.

Super snel en zeer goed prijs

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd!

Overzichtelijke Website snel bezorgd

Het juiste product besteld en ontvangen (Zeefhuisring) uiteindelijk snelle reparatie. Zal volgende keer zeker bij PartsNL bestellen

Super. Binnen 2 dagen juiste onderdelen in huis

Duidelijke site. Snelle verzending

Top en zeer tevreden

Het bestelde product was snel gevonden en daarna een nette afhandeling en ee mooie overzichtelijke site.

supergoedde onderdelen te vinden

heel gemakkelijk vinden wat je nodig hebt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE