Filtre

Goede info bij de onderdelen, overzichtelijk

Snel gevonden, besteld en afgerekend, direct bevestiging en info over levering, prima

Zeer snelle levering

Zeer snelle service

Alles klopte wat ik besteld had top.

Geen wachttijd.

Prima service en klantvriendelijkheid.Niiks op aan te merken.

Snelle levering en producten zijn precies goed

Website is goed opgezet waardoor producten makkelijk vindbaar zijn en ook de specificaties kloppen

Supersnelle levering

Makkelijk te bestellen en supersnelle levering. Klasse!

Snelle levering en goede communicatie

besteld, en geleverd...

was presies geleverd op de tijd die er voor stond. ennnn product was ok.

goed advies

verwarmingselement van caravan koelkast defect. Advies van juiste product gekregen, snelle levering volgende dag. Product past direct in de koelkast.

Snelle levering binnen een dag.

Een adapter bestel voor mijn LG-monitor. De volgende dag had ik hem al in huis. Dat is een prima service.

Zeer snelle afhandeling

Twee condensatoren voor een Karcher hogedrukreiniger besteld op vrijdagmiddag en zaterdag waren ze al geleverd. En dat ook nog eens aan een zeer goede prijs.

Duidelijke site en keurige en snelle levering

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering zoals beschreven

Prima service, vlotte levering

Heerlijk dat je een foto kunt opsturen van het defecte onderdeel. Je heel snel een reactie krijgt met een bestel link naar het juiste artikel en de volgende dag in huis.

Goed snel veel voorraad

Altijd alles op voorraad, zeer snelle levering, aanrader

product als beschreven makkelijk te vinden met serienummers

Ik geef geen 5 volledige sterren, omdat de afbeeldingen van het product wel beter konden zeker ook een foto van de stekkers die eraan zaten en de omschrijving dat het de volledige unit was kon ook beter. Als dit wordt verbeterd op de website dan zeker volle sterren!

Deskundig advies en snelle levering voorkomt nieuwe afzuigkap!

Er zou geen draaischakelaar meer leverbaar zijn voor onze 25 jaar oude afzuigkap volgens de leverancier. Met hulp van de vriendelijke klantenservice heb ik er toch een gevonden bij PartsNL :)!

Perfecte ondersteuning bij mijn zoektocht naar het juiste artikel

Tijdens mijn zoektocht heb ik gebruik gemaakt van de chat mogelijkheid en de persoon aan de andere zijde heeft me in bijna geen tijd geholpen aan de informatie van de artikelen en heb deze vervolgens besteld. Tijdens de bestelling en voor het moment van leveren ben ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prima gedaan.

Kan niet anders omschrijven dan perfect. De website is overzichtelijk, de onderdeel die ik nodig had kon je je typenummer invoeren om te kijken of je de juiste had. Maar waar ik echt van stond te kijken en een dikke vette 10 voor gegeven kan worden is de snelheid waarmee het geleverd is, ‘s avonds dacht rond 21;00 besteld volgende ochtend al geleverd.

prima service

prima service, word goed op de hoogte gehouden via e-mail, komt de beloften (levertijden) na. al geheel prima web winkel met als plus punt dat er eventueel (niet nodig gehad) ook goed contact mee opgenomen kan worden (telefoon).

Afhaalservice is uitstekende service, maar duurt lang

De afhaalservice bij een echte winkel is een aantrekkelijke service. De geringe afleverkosten maken het aantrekkelijk om laag geprijsde artikelen te bestellen. Maar het zou partsnl.nl sieren als ze er bij zouden vertellen dat deze service wel een week (gerekend vanaf het moment van bestellen) kan duren.

Geweldig!!

Het onderdeel wat ik besteld heb is zelfs beter dan het origineel voor mijn Kärcher K4!

Alles prima en naar tevredenheid verlopen.

Bestelling gedaan via parts.nl en alles naar volle tevredenheid verlopen. Direct per email een melding ontvangen van de bestelling en de bevestiging van de betaling. Ook de bezorgdienst (DHL) heeft mij naar tevredenheid van de bezorging etc. per email op de hoogte gehouden. In voorkomende gevallen zal ik zeker weer bij parts.nl bestelling(en) doen c.q. van hun diensten gebruik maken.

Super.

Onderdeel besteld vrijdag voor een karcher k4.Er ontbrak een onderdeel aan.Even gebeld en een mail,en zaterdag had ik het goede onderdeel!Supervlot!

Uitstekende klantendienst

Ik ben een totale leek in technische dingen benodigdheden maar ben uitstekend geholpen geweest door de klantendienst. Deze mensen hebben mij super vriendelijk geholpen met het uitzoeken naar het gezochte materiaal. In mijn antwoord was zelfs een directe link naar het juiste stuk die ik nodig had. Dezelfde dag heb ik de bestelling geplaatst en de volgende dag al ontvangen per post! Absoluut aanrader! Jullie hebben er een nieuwe klant bij, en ik maak met veel plezier reclame voor jullie diensten! Bedankt voor de snelle en uitstekende service.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE