Filtre

Ideaal

Ik heb al jaren een keukenmachine van Kenwood. Het is ligisch dat onderdelen versleet raken. Maar voor z'n oud aparaat is het niet makkelijk onderdelen te vinden. Bij parts.nl vond ik de ideale webshop voor onderdelen. Belangrijk is wel dat je weet wat je zoekt. Heb ik geluk of niet, de bestelling ging erg snel zoals de aflevering. Vandaan de 5 sterren.

Verkeerd (geen origineel) onderdeel

Slechte ervaring. Niet juiste onderdeel. Ik kan het wel retourneren maar moet dan zelf betalen. Met die kosten is dat bijna de moeite niet... Dus slechte uitkomst voor iedere partij en het milieu...

Levert de beloofde service

Pakket wordt geleverd door DHL, ook die doen wat ze beloven! Top srvice

Snel geregeld

Duidelijke info over het product én over de bezorging.

Geweldig.

Het onderdeel wat ik zocht was vrij makkelijk te vinden op de site. Bestelt en de dag er ba werd het bezorgd. Op PartsNL werd ik overigens attent gemaakt door een witgoedzaak die het onderdeel zelf niet op voorraad had.

duidelijke informatie, maar geen betrouwbare levering

Goede website, met duidelijke omschrijving. Wordt netjes verpakt afgeleverd. Echter slechte ervaring met DHL: zij gaven de melding pakket geleverd, maar dit is onjuist. Uiteindelijk bleek een buurman het pakketje te hebben ontvangen, maar wij kregen geen briefje in onze brievenbus dat het elders is afgeleverd. Ik was de hele dag thuis, dus er was geen reden toe.

aanrader !!

duidelijke website, prijs kwaliteit Top, en zeer snelle levering.

Goed!

Snel geleverd.

6 weken wachten op onderdeel wat er niet is

Na 6 weken bericht dat groentelade niet meer leverbaar is. Dat had wel iets sneller gekund lijkt me. Nu besteld via amazon en met 3 dagen in huis. Kennelijk toch nog ergens voorradig. Wel snel geld terug

Verleden week wil ik mijn wasje uit de wasmachine halen en de handgreep van de deur is lam. Gelukkig heb ik een neef met gouden handjes en die heb ik om hulp gevraagd. Hij heeft de bovenkant van de machine afgehaald en kon met wat moeite de deur ontgrendelen…daarna heeft hij de deur eraf geschroefd. Een 1 cm klein plastic stripje was afgebroken. We hebben gebeld en de nummers aan de binnenzijde van de deur opgegeven ‘s middags om 16.00 uur met aanwijzingen van een van uw medewerkers besteld en de volgende dag om 16.00 was de machine al weer in bedrijf. Geweldig zo snel en alles klopte. Ben blij met de juiste aanwijzingen van uw medewerker en de zeer vlotte levering. Een top bedrijf bent u.

Duidelijke site

Snelle afhandeling, alleen jammer dat Uden gaat stoppen.

Snel en goed

Goed artikel en het was er heel snel.

Info en bestelling zoals het hoort bravo

Kontakt prima

Geweldig en goede service

Makkelijk met bestellen en snelle levering

Voortvarende levering, zoals beloofd.

Snelle service en goedkope artikelen

Heb je snel een onderdeel/product nodig? En ook lief zijn voor je portemonnee? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik schrijf niet vaak reviews, maar ik vind dat PartsNL dit wel verdient aangezien ze mij vaak snel van producten hebben voorzien voor een goedkopere prijs dan bij andere winkels. Dus, zeker een aanrader! :)

Echt supersnel geleverd dikke 10 zou 11 moeten zijn

Bestel een onderdeel wasmachine gelijk bevestigd en verstuurd volgende dag al in huis was top

Kwaliteit en snel geleverd

Heel blij met mijn product Wel hoge verzendkosten, anders 5 sterren.

Bestelling was snel en correct geleverd

Juiste onderdeel zoeken en bestellen gaat heel makkelijk.

De bestekbak van de vaatwasser ging stuk. Op de site van de fabrikant het partnummer gevonden. Hiermee gezocht op PartsNL en die gaf 2 mogelijkheden. Één besteld en de volgende dag had ik hem binnen. Echt geweldig.

Binnen 24 uur bezorgd

Binnen 24 uur is het goede onderdeel netjes bezorgd.

zeer goed

zeer goed en zeer snel geleverd

Top snel binnen

Alles naar wens om een los onderdeel te bestellen voor mijn krulborstel.

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Goede onderdelen en snel geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE