Filtre

Gevonden wat niet te vinden was.

Het juiste onderdeel snel geleverd 21:45 bestellt volgende dag in huis

Niet duidelijk dat artikel gewoon op voorraad is in winkel

Snelle levering. Maar achteraf was artikel gewoon op voorraad in de winkel. Je betaalt dan toch leveringskosten. Website maakt niet duidelijk dat artikel ook in de winkel op voorraad is.

Snel, eenvoudig en voordelig.

Goede prijs en snelle levering

Als ik de prijzen ging vergelijken van verschillende aanbieders dan spong deze eruit, dus had ik het onderdeel besteld. 1 dag later was het onderdeel binnen, echt super snel dus want ik had hem die avond besteld.

Uitstekende service!

Duidelijke website, volgende dag geleverd.

Correcte afhandeling van beschadigde eerste levering

Na kenbaar gemaakt te hebben dat we beschadigde onderdelen hadden ontvangen bij de klantenservice, werden direct nieuwe onderdelen toegezonden. Uitstekende service dus.

Snelle bezorging

Snelle en goede levering

Juiste en goede producten snel geleverd

Gewoon goed!

Geweldig goede ervaring snel binnen gekregen, gewoon goed!

Snel en adequaat

Al snel na bestelling geleverd, prima en snelle service, gewoon top!

Duur met verzendkosten erbij

O-ringje besteld (12mm) van bijna 9 eu en met verzendkosten over de 14 eu. Wel wat duur maar goed, het is dit of een nieuwe wasdroger. Daarnaast ook later geleverd door een storing bij DHL. Al met al 3 sterren.

Snelle levering!

Supersnelle levering voor een goede prijs!

Al een tijdje lekkage van mijn vaatwasser. Ff nieuwe rubbers besteld bij Parts.nl. Niet de eerste keer dat ik hier bestel. Wederom weer super snel geleverd, juiste producten tegen een goede prijs! Rubbers vervangen en vaatwasser doet het weer als een tierelier!

bestelde onderdelen op zaterdag voor pasen en had de onderdelen op dinsdag al in huis. Heel fijn als er veel was ligt om te drogen (ging om onderdelen voor de droger)

Snelle levering van bestelde prroduct

Snel product kunnen vinden wat ik moest hebben

Na lang zoeken voor de juiste Dometic koelkast verlichting, bij jullie de juiste gevonden, en gemonteerd. Wij zijn er zeer blij mee.....

Prima webshop

Snelle levering en netjes bezorgt, mooie stevige vilters voor mijn BEKO droger.

op tijd en goede prijs

Goed en snel

Makkelijk te bestellen via goede website en snelle bezorging in een woord geweldig voor onderdelen

Perfect!!!

Perfecte afhandeling zoals altijd

Snel en goed

Ze leveren wat ze beloven. Niet duur en snel.

In een paar stappen besteld. Volgende dag het artikel al in huis.

Snel gevonden, snel geleverd

Snel gevonden, snel geleverd

Met de onderdelen van Parts Nl gaat alles nog een ronde mee!!

Heerlijk om hier mijn onderdelen hier te vinden & te bestellen zodat alles nog weer jaren meekan. Repareren is beter als nieuw kopen!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE