Filtre

Goede service.

Levering snel en correct

Goed gevoel.

snel, dichtbij en goed

wat ik nodig had kon ik na enkele dagen afhalen bij de vriendelijke mensen van parts.nl om de hoek

positief

snelle afhandeling en prima product

100% tevreden!!!

Duidelijke website, snelle afhandeling, vlotte verzending en top product. Fijn dat je voor een wat oudere machine nog onderdelen kunt bestellen.

Had een onderdeel voor de magnetron nodig. Was makkelijk besteld en volgende dag geleverd.

Erg lang gewacht , maar onderdeel voor vriezer is toch bezorgd...

Wel netjes een mail - tussendoor - gekregen dat de levering vertraagd zou zijn ( mocht evt. annuleren) Produkt zat keurig verpakt !

Snel en goed

De levering was supersnel, en de onderdelen goed verpakt verstuurd, blije klant hier :)

Betrouwbaar en snel

Een onderdeel van mij droger was stuk. Met een gezin van 5 is dit niet mals. Vrijdag aan het einde van de dag het onderdeel besteld en zaterdag draaide de droger alweer. De hoeveelheid updates zorgde voor vertrouwen we wisten waar we aan toe waren. Dit was mijn eerste ervaring hier en zeker niet de laatste.

Super snelle levering

Onderdelen makkelijk te vinden op de site en een snelle levering

Super snel bezorgd

Originele lade voor Samsung vriezer. De volgende dag al bezorgd

Goed product

Goed product alleen jammer dat ik zelf voor de kosten van het retourneren moet opdraaien

Snel en duidelijk

Kalkfilter voor waterkoker besteld. Op de website stond duidelijk voor welk type waterkoker de filter bedoeld was. Deze werd snel verstuurd. Al met al een fijne website en snelle service

Goed snel geleverd

Grote sortering van onderdelen

Razendsnel

Ik had op korte termijn een nieuwe manchet voor de wasmachine nodig. Het juiste artikel uitzoeken ging vlot en het was de volgende dag al binnen.

supersnelle en correcte levering!

al 2 keer vervangstukken besteld, al na 1 dag geleverd!

Hele snelle service

Goede service en goede kwaliteit dus top.

Wist niet dat PartsNL koelkast onderdelen verkocht die ik al jaren zocht. Om 21u45 op hun gebruikersvriendelijke website besteld en had de onderdelen de volgende dag al om 11u00 keurig in huis. Top service, zoals ik lang niet heb meegemaakt!!!

Niet alles gaat goed

Koppelslang besteld op donderdag 28 maart , ruim voor 22 uur. Dezelfde avond kreeg ik een mail dat het verstuurd is. Weliswaar zitten de paasdagen ertussen maar op dinsdag nog altijd geen track en tracé. De pakbon is aangemaakt maar daar stopt het ook, gebeld maar niemand aanwezig. Woensdag weer gebeld en kreeg te horen dat er met de verzending iets fout was gegaan , ze hebben direkt een nieuwe gestuurd en deze was de dag erna geleverd. Prima opgelost

goede en zeer snelle service

totaal pakket aan onderdelen

de pomp was goed en ging er makkelijk in

super

Grote keuze en snel geleverd

Het zoeken als je niet precies weet hoe het onderdeel heet is wat lastiger op de website maar gelukkig kan je wel per machine goed filteren. Vele onderdelen dus slaag bijna altijd wel

snelle afhandeling

Jammer dat ondanks correct ingevuld typenummer niet passend onderdeel is geleverd. Zending op eigen kosten teruggestuurd

Al vaker wat besteld en altijd juiste artikel en enorm assortiment

Snel gevonden. Snelle service

Onderdeel gezocht voor droger, gevonden, besteld, volgende dag al thuis snelle en goede service

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE