Filtre

perfect

vlotte service en snelle afhandeling , prima zo ga zo door

Prima onderdeel.

Het onderdeel paste precies zodat de Kärcher weer goed werkt!!

Goed verpakt en snel bezorgd

Alles prima!

Goede uitleg om zelf te repareren

De oven functie van mijn gasfornuis deed het niet meer. Op parts.nl naar mogelijke oorzaken gekeken. Vervolgens met behulp van filmpjes apparaat onderzocht, foutieve onderdeel gevonden en een voudig het juiste vervangende onderdeel kunnen bestellen. En hij werkt inmiddels weer!

Binnen 24 geleverd top

Prima groente lades en supersnel geleverd!

vlotte retourzending

Per ongeluk een verkeerd onderdeel besteld. Zonder gedoe een zeer vlotte en vriendelijke retourafhandeling, super!

Onze Venta werkt weer

We hadden een probleem met onze venta lw45 (de rollen draaiden niet meer) en een nieuwe aandrijving heeft het probleem opgelost. De prijs was bij Partsnl voor ons het laagste. De mogelijkheid om het bij een pakketpunt af te laten leveren zou de kosten eventueel nog verder kunnen drukken. Veel bedrijven bieden die optie tegenwoordig ook aan.

Exact wat ik zocht!

In plaats van nieuw apparaat kan ik nu weer lang vooruit met mijn staafmixer, top!

Handige site!

Had een onderdeel nodig voor een AEG gasfornuis. werd binnen één dag geleverd. Top!

Snelle bezorging

Makkelijk zoeken op de website naar het product, snelle levering. Helemaal tevreden

Snel verstuurd en goed verpakt

Via bol gekocht, snel en goed beschermd verstuurd: precies wat je wilt, dus zeer tevreden.

TOP ARTiKEL geleverd

Keurig netjes verpakt , en op de tijdspanne van DHl afgeleverd prima Service

goed.

snel en accuraat.

Kwam zeer snel, ondanks geen voorraad en het werkt perfect, ik heb nu weer een nieuwe oven.

Een zeer tevreden klant

Diverse keren onderdelen besteld, altijd betrouwbaar en correcte levering, top service

Vlot geregeld

Beschadigde kneedhaken van mijn broodbakmachine. Aan de hand van artikelnummer snel de juiste haken gevonden bij parts.nl. De volgende dag had ik deze al in mijn brievenbus liggen, waarna mijn broodbakmachine weer als vanouds werkte. Top en vlot geregeld.

Uitermate tevreden

Ontzettend goed geholpen na mijn vraag.

Snel en goed

Had verkeerde bestelling gedaan , heb een mail gestuurd en binnen een dag gereageerd en opgelost top

Exact wat ik nodig had, en heel snel geleverd, goed verpakt. Prima!

Exact wat ik nodig had, en heel snel geleverd, goed verpakt. Prima! Ook goed te vinden op de website, waar de juiste informatie stond.

Doet wat het belooft

Op tijd ontvangen. Jammer genoeg paste het niet, maar daar kan PartsNL niets aan den. Netjes het geld teruggekregen.

Deskundig, snel en goed

Als oud service monteur weet ik het belang van snelle levering en daar is hier zeer zeker sprake van. PRIMA

Snel en adequaat

Via de chat in enkele minuten het juiste onderdeel gevonden en lag de volgende dag in mijn brievenbus. perfecte service.

Een beetje teleurstellend.

Als je een onderdeel bestelt en dat je er later achter komt dat het snoertje apart besteld moet worden.

Super geholpen!

Telefonische benadering vlot, helder en duidelijk! Willen je echt helpen. Vlotte verzending!

Diverse spullen besteld voor stofzuigers, andere dag al binnen, alles past en probleem opgelost.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE