Filtre

Prima snelle levering van juiste onderdeel.

Zal zeker in de toekomst indien nodig hier bestellen.

wederom betrouwbaar en kwaliteit

2de keer bestelling gedaan, goede kwaliteit en snelle levering. Helaas had de pakketdienst het pakket bij verkeerde huis afgegeven (zonder mededeling) maar dat ligt niet aan PartsNL

Snelle en uitstekende service

Veel aanbod en uitstekende en snelle levering. Prijs/kwaliteit ook dik in orde.

Hele snelle correcte levering

Ik heb het juiste artikel gevonden door merknaam van de vaatwasser in te vullen meteen raak

Snel geleverd en goed verpakt

Perfect!

Product makkelijk kunnen vinden, bestellen, betalen en de levering al de dag erna!

de volgende dag bezorgd, geweldig

!!

Werkt perfect

Nieuwe kop voor de citruspers gekocht. Redelijk gemakkelijk gevonden welke nodig was (in reviews gezien dat er voor het typenummer 2 koppen waren, die voor verschillende persen waren, dus even goed gecontroleerd dat het echt de juiste was) en besteld. Gisteren weer sap geperst, en dat ging prima.

Snelle reactie per mail. Alleen jammer dat er maar 1 afhaalpunt in Amsterdam is.

SNEL

Verkeerde bestelling geplaatst, dus retourbon ingevuld,was snel geregeld. Nu afwachten of ik mijn geld ook daadwerkelijk terug krijg........

Prima service, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de levering.

Uitstekende service

Heb al vaker onderdelen gekocht bij Parts. Tot nog toe dus steeds bij hun kunnen vinden wat ik zocht, ook al was mijn apparaat al ouder. Soms wat prijzig, maar het zijn dan ook wel originele onderdelen, maar ze hebben het toch maar. Razendsnelle levering!

Snelle servicen en goede prijs

Snelle service en goede prijs waardoor ik na een dag mijn koffiemachine kon herstellen en weer gebruiken. Top geregeld

Onderdeel kunnen vinden voor mijn blender voor een schappelijke prijs en snelle levering

Snelle service, doen wat ze beloven

Duidelijke site, met een goede check of het juiste onderdeel wordt besteld. Levering was snel.

prima geregeld

Duidelijke site, snel bestelt, snel geleverd.

correct en zeer snelle levering

1e maal iets gekocht en zeer tevreden van

Snelle levering!

Mega snelle levering, super!

Super snel geleverd

Om 22.00 uur in de qvond besteld. Andere dag al bezorgd.

Zeer goed en compleet

Zeer goed geholpen

Het product voldoet volledig aan de verwachting.

Mijn ervaring wordt uitgedrukt in het cijfer 10.

Snel geleverd prima

Goede service en snelle levering van het ei bakje voor mijn miele koel-vries.

Goed beschreven, vlot geleverd

Het juiste onderdeel bij het juiste apparaat was vlot gevonden. Ik ben geen fan van DHL maar dit keer ging het goed.

Betrouwbaar!

Erg snel geleverd! En uitstekend verpakt wat het risico op beschadiging verkleint tijdens transport. Dus erg tevreden. En heb mijn weg gevonden naar PartsNL

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE