Filtre

Duidelijke webshop Goede prijskwaliteit verhouding Snelle levering

Goede Prijs en snel geleverd

Netjes verpakt, goede communicatie voor aflevering Concurrende prijs, en veel artikelen op voorraad

Altijd goed.

Zeer groot assortiment, scherpe prijzen en snel geleverd. Altijd weeer.

goed en snel

snelle levering en het product was perfect, partsnl is echt een aanrader.

goed, en deskundig. Je krijgt wat je besteld, en het klopt!

Voordat ik bestelde, ik ben een leek, heb ik eerst advies gehad. Toen besteld, en het onderdeel paste bij het apparaat.

Good price quality

Good price quality and fast delivery. Happy costumer :)

Technische levensduur verlengen.

Wat leuk dat je soms onverwacht onderdelen kan vinden voor je apparaat en het vervolgens ook nog snel in huis hebt.

Van begin tot einde een uitstekende ervaring

Ik kon op de site mijn onderdeel niet vinden vervolgens contact via de chat geholpen en het juiste onderdeel gevonden, kreeg meteen een offerte met de vermelding dat het niet op voorraad is. Ik heb het besteld en kreeg een email met de rekening en met de verwachte leverdatum, kreeg vervolgens een email dat het onderdeel gereed gemaakt was voor verzending, en het kwam eerder dan in de offerte was aangegeven prima service.

Snelle levering en correcte part.

Hele goede ervaringen met PartsNl

Prima!!

Info komt overeen met werkelijkheid en past ook bij desbetreffend zoals was aangegeven. Leverbetrouwbaarheid prima. Dus dik in orde!

Prima materiaal, en snelle levering.

Bij PartsNL vind je meestal het juiste onderdeel voor jou toestellen. Zeker aanbevolen.

Hele snelle levering

Ben heel tevreden, mijn bestelling werd een dag later bezorgd!

Super snel geleverd

Voor mijn krups koffie machine een nieuwe piston cilinder besteld. Tot mijn mijn verbazing de volgende dag al in huis. Wat een geweldige service.......

snelle levering goed verpakt

Vervangstuk mikka plaatje voor microwave gemakkelijk gevonden. Levering was snel en goed verpakt.

Goed telefonisch advies

Snelle levering en niet duur

Super.

Direct het juiste artikel ontvangen en snelle levering.

Geweldige service!

Top hoe je als klant op de hoogte gehouden wordt over je bestelling. Het gevoel dat je belangrijk bent als klant.

op de behandeling en het versturen is niets op aan te merken

wat ik besteld en heb ontvangen heb vind ik geweldig en ik zal zeker in de toekomst nog meer bij jullie bestellen ga zo door

Ook een fijne winkel!!!

Makkelijk gevonden!!

Veel op voorraad, om apparaten nieuw leven in te blazen

Vlot besteld. En veel onderdelen zijn op voorraad om kapot witgoed te repareren

Mooie kwaliteit

Wij hebben skyline van Breda waar we al heel blij mee zijn maar mijn man vond nac stadion ook heel leuk nu ook bij besteld. Levering was snel netjes verpakt duidelijke instructies hoe je het moet los maken en kan ophangen

Top product

Snelle levering en goede ophaal punten

zeer snelle levering en goed verpakt

na bezoek aan winkel EDE het artikel online besteld en zeer snel bij ons bezorgd in een goede verpakking met dank en graag tot een volgende keer.

Prima denken mee om het probleem op te lossen.

Voor de eerste keer met PartsNL onderdelen besteld . Snel geleverd, dus mijn apparaat werkte snel weer

Sneller dan het geluid

Product besteld binnen no time in huis. Goed op de hoogte gehouden van de status. Ik zet hun bij me favorieten.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE