Filtre

Snelle levering, strakke prijs

Wij kochten een flessenrek voor in de koelkast. Eerst vergeleken met vele andere websites maar als je het uitrekent incl. verzending kwam deze echt het voordeligste uit. Daarnaast nog een snelle levering en een goede verpakking. Ik kan niks slechts bedenken, dus 5 sterren!

Formidabel

Snel en uitstekende afhandeling .

Origineel product en supersnel geleverd

Afvoerslang van de wasdroger wasdroger stuk gegaan. Om 21:50 nieuwe slang besteld en volgende dag al rond het middaguur bezord door DHL. Dik tevreden zo!

Zoals het hoort.

Ik had voor mijn dochter een Bosch hakmolen besteld. Niet g oedgekeken en verkeerd typenummer besteld. Contact gehad en ee retourzending werd vlot geaccepteerd. Direct de juiste hakomolen besteld. Levering snel en goed.

Vriendelijk en deskundig geholpen

De mevrouw die me te woord stond heeft me zeer goed geholpen bij de aanschaf van melkkan bij mijn koffiezet apparaat van Delonghi. Ik geniet nu weer van een lekkere cappuccino!

Prettig werken met parts.nl

Ondanks dat ik deze keer weinig info kreeg over mn bestelling, wist ik dat t goed kwam. Parts.nl is heerlijk betrouwbaar. Fijn om mee samen te werken.

Posietief

Mijn besteling was door mij niet gecontroleerd. Debesteling past niet. Heel correct afgehandeld en bedrag terug geboekt. Dikke pluim

Top service!

Nespresso machine begon te lekken, opengedraaid, defect onderdeel eruit gehaald, dadelijk gevonden op PartsNL. 2 dagen later was het onderdeel er, dadelijk geïnstalleerd en weer lekkere koffie! Bedankt voor de snelle service!

Makkelijke website en snel geleverd.

Makkelijke website en snel geleverd. Perfect geregeld.

Prima levering van een uitstekend product

Laats kocht ik een scheerkop bij 'De Chinees' en na twee dagen was deze rijp voor de prullenbak. Bij parts.nl kocht ik een originele scheerkop en deze is super vanaf de eerste dag. Het overzicht om de juiste scheerkop bij je scheerapparaat te vinden verdient een compliment. Compliment voor parts.nl en voor de goede levering.

Het is een passend onderdeel..

Ik heb het juiste besteld, en er staat in de text origineel onderdeel maar er staat een ander merkje op en ook geen originele verpakking! Een duur onderdeel ( gootsteen plug voor €25,- ! ) Een kopie dus, maar het past. Aanbevelen? Ja/Nee Teveel betaald dus Nee

Ruim aanbod en snelle levering

Door de uitgebreidde zoek reference mogelijkheden is het juiste onderdeel goed te vinden. Dan moet het toch lukken, toch !!!

Aus Deutschland: Alles bestens

Deutsch: Von der Auswahl, bis zum Preis war alles in Ordnung. Auch die Lieferung kam nach Deutschland gut verpackt (Ich habe Glas bestellt) und heile an. Der Preis war günstig, daher alles top. Nur eine Bitte: Könnt ihr bitte eine deutsche oder englische Übersetzung anbieten? Gruß Andreas

Makkelijk zoeken, bestellen en snel geleverd

Zoals in mijn samenvatting: Makkelijk zoeken, bestellen en snel geleverd

Snel geleverd en juist onderdeel !

Geen twijfel ! Ook als particulier !

Snelle levering en ideaal voor onderdeeltjes

Snel geleverd, en originele onderdelen

Bestelling zeer vlot geleverd.

Onderdelen besteld maar verpakking was los en onderdelen misten. Gemaild en later in de week keurig een nieuwe verpakking met de juiste spullen.

Duidelijke site snelle levering

Snelle levering!

Bestelde om 21:30 een onderdeel en deze kwam de volgende dag binnen. Komen hun uiting van “voor 22:00 besteld, volgende dag geleverd” na! Site werkt ook fijn. Vooral de extra controle of het onderdeel ook echt op jouw machine past is een meerwaarde op de manier hoe hij functioneert!

Snelle service, goed advies en goed verpakt

Snel

Overzichtelijk

Bestelde onderdeel supersnel geleverd.

Het juiste onderdeel snel in huis voor de scherpste prijs

Partsnl was de voordeligste webshop met dit onderdeel. Levering was snel en netjes met DHL

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE