Filtre

Zeer tevreden over PartsNl

Besteld verwarmingselement voor het hetelucht Inventum 6020 gasfornuis. Gevraagd aan PartsNl of ik het juiste onderdeel had gekozen. Zeer vlug een reactie gekregen van hun. Besteld en de volgende dag al in huis. Echt klasse! Goed artikel, goede service en snelle verzending. Zelf gemonteerd. Scheelt weer het nodige geld. Bedankt mensen van PartsNl Mvrgr. B. de Wijk

Pomp voor wasmachine past perfect

Pomp voor onze oude naar nog in prima staat verkerende wasmachine vervangen. Met hulp van jullie duidelijke instructie filmpje prima en eenvoudig te doen! De wasmachine werkt weer prima! Heel erg tevreden!

Snelle levering app inmiddels gerepareerd klant zeer tevreden

Op naar de volgende bestelling 9mvg ex monteur whirlpool ned nu met pensioen

Snel besteld en geleverd, goed verpakt

Voor herhaling vatbaar! Zeer snelle levering en de glazen koffiekan was goed verpakt. Ik ben een tevreden klant.

Website is duidelijk en overzichtelijk

Snelle levering!

Supersnel geleverd.

Ik had een koppeling voor een Venta luchtbevochtiger besteld rond 17 uur. Tot mijn verbazing zat het onderdeel reeds de volgende dag rond de middag in de brievenbus. Het onderdeel moest van Apeldoorn naar regio Leuven in België geleverd worden. Toch een aanzienlijk traject. Zij hadden ook nog eens de scherpste prijs van alle aanbieders. Zonder meer topleverancier.

Groot assortiment

Groot assortiment en een snelle levering

Supervlot en correcte service

Was verbaasd dat zending zo snel van Nederland naar België werd afgeleverd. Correcte opvolging en heel netjes ingepakt. Heel tevreden.

Past goed het onderdeel

Breed assortiment en snelle levering

Nieuwe vetfilters voor de afzuigkap benodigd. Breed assortiment aan filters, inclusief de originele. 's Avonds besteld, volgende dag in huis. Goed verpakt. Aanrader!

Juist onderdeel makkelijk gevonden en supersnel geleverd

Een apparaat gekocht in 2009 en dan een versleten onderdeel supersnel op de website gevonden. En dan ook nog eens zeer vlot geleverd. Dat kon minder zeggen we dan ;)

Snel.

Sipersnelle levering !!

Onderdeel voor stofzuiger past perfect.

Juiste onderdeel geleverd, snelle levering een dag later

Super snel geleverd

Heel snel geleverd Vrijdag besteld zaterdag geleverd

Artikelen snel geleverd

Fijn om losse onderdelen te kunnen kopen, zo kan het apparaat nog langer mee. Alles paste en is snel geleverd

Geweldig!!

Het onderdeel echt binnen 24 uur geleverd. Heel blij mee nu kon ik de droger weer gebruiken. Het gaat hierom vochtsensor voor onze droger. We waren al aan het kijken voor nieuwe droger, niet nodig. Ook een fijne site.

Goed bevallen en goedkoop

Bestellen volgende dag in huis. En goedkoper dan bij andere webwinkels

Wachten wachten wachten ....

Ik heb een DeLonghi 5513227891 Brouwunit besteld via de site en deze moet afgeleverd worden in filiaal in krimpen ik dacht ik werk er in de buurt dus haal ik het daar wel af . Op woensdag besteld , ik kreeg dezelfde dag bericht dat het onderweg is , nu dinsdag (bijna een week verder) nog geen bericht dat het er is. Ik heb twee keer het filiaal gebeld of het er is maar kreeg een erg vriendelijke man aan de lijn die bevestigde dat ik nog steeds geen koffie kan drinken . Voor mij reden genoeg om nooit meer iets te bestellen bij Parts.nl waar enige haast bij geboden is.

alles voormekaar

Mooi op tijd geleverd volgens afspraak. Top

Goed en zeer slecht

De bestelling en de bezorging gingen snel. Helaas waren de afmetingen van het produkt niet vermeld. Het produkt bleek te kort en te breed. Ik heb het vandaag teruggestuurd en moest € 8.25 betalen omdat het niet franco was. Volgens mij moet terugsturen gratis zijn en zeker binnen een paar dagen. Uiteindelijk toch duur. Een nieuw produkt lijkt beter.

perfekte afwikkeling van de bestelling

heel snel het correcte item ontvangen

Ene dag besteld, volgende dag al in huis

Zeer positief

Vervanging voor mijn bak voor de staafmixer. Kon hem zelf vinden met alle andere accessoires er ook bij, maar dat was niet nodig. Dus met hulp van klantenservice goed onderdeel gevonden. Past perfect! En snelle levering!

Super levering binnen 10 uur!

Ik heb ‘s-avonds om 20 uur een diepvriesklep besteld en de volgende ochtend had ik hem album huis. Super tevreden!

Snel en prima geholpen

Er was een nieuw onderdeel nodig voor een verder prima Airfryer van Tefal. Parts.nl had precies wat ik zocht voor een betaalbaar bedrag. Hoera. En ik had 1 dag later mijn bestelling al binnen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE