Laden reviews...
3.376 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen zeigen eine überwiegend schnelle Lieferung, verlässliche Verfügbarkeit und klare Produktinformationen. Der Bestellprozess läuft meist reibungslos und die Teile passen wie beschrieben. Viele Nutzer loben die sichere Verpackung und den zuverlässigen Service. Insgesamt fällt das Feedback positiv aus.
Met hulp van Parts NL Gezocht naar de juiste schokdempers, Onze Miele van 20 jaar , draait weer geweldig
Klaas
Vlagtwedde
Mooi dat je in deze tijd gewoon onderdelen kunt bestellen, die dan ook nog heel snel geleverd worden!
Luca
Den Bosch
Wat ik besteld had paste goed voor het voorgenomen gebruik. goed info dus vooraf.
A.J. Brilleman
De Bilt
Werd op 3 hoog bezorgd
L..
Spijkenisse
Onderdeel nodig voor Ikea vaatwasser en dat makkelijk te vinden op de site. En supersnelle levering
Roos
Hoofddorp
gemakkelijk gevonden wat ik nodig had - bestellen - wordt direct verzonden - dag later in huis
Ludwig
Turnhout
Ik had eenvoudig gevonden wat ik nodig had op de site en het was snel en goed geleverd
Jurgen Goossens
Mechelen
Direct en makkelijk kunnen bestellen en het was er met 1 dag. Helemaal goed
Frank
Enschede
Makkelijk te bestellen, snel bezorgd,
Richard
Leusden
verzending zeer snel maar niet het originele onderdeel en bij poging tot contact hierover niet bereikbaar, niet terug te sturen
Beveelt niet aan
Ge
breda
Juiste onderdelen door goede begeleiding
Hans
Odijk
Ik heb hier al vaker onderdelen besteld en altijd heel snel geleverd en dat voor een scherpe prijs. Prima bedrijf!
Ide
Sint Pancras
Zeer grote keuze van onderdelen en snelle levering (volgende dag)
Wim
Ede
we zochten een nieuw rooster voor in de airfryer, snel gevonden, snel geleverd en past perfect helemaal tevreden, zou zeker opnieuw hier wat bestellen.
Sven
Veenendaal
Ik heb niet lang hoeven zoeken, website zit goed in elkaar. Snelle levering
Ivonne
Veldhoven
Via pc besteld en dag erna al netjes bezorgd
Mark
Venray
Top product en snel bezorgd
AAC van Dijk
's-Gravenhage
Een nieuw onderdeel erin en de koelkast gaat weer jaren mee.
A. Hahn
Nijmegen
Onderdeel snel en makkelijk gevonden en paste correct
M
Someren
Zeer makkelijk een stang voor mijn stofzuiger kunnen bestellen, zonder hulp te hoeven vragen aan mijn kinderen :)
Marjolijn
Hoofddorp
PostNL zegt dat ze het bezorgd hebben, maar ik heb nog niets ontvangen. Mijn track & trave-code is 3SRESX832809501 Beschrijving 9555272.
Beveelt niet aan
Anita
Ysselsteyn
Supersnel het juiste onderdeel gevonden, besteld en geleverd!
Ewoud
Breda
bestellen was niet ingewikkeld, afrekenen binnen veilige omgeving, voldeed aan belofte
Cok
Amsterdam
Binnen 24 uur precies het bestelde geleverd. Het kon niet beter.
Frank
Amsterdam
Ik had via parts.nl een onderdeel voor mijn epileerapparaat bestelt en kreeg naast de bevestigingsmail gelijk een 2de mail dat het bij Braun vandaan moest komen en 2 weken kon gaan duren. Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag al een mail dat het was binnengekomen en dat het naar post.nl werd gestuurd. De dag daarop had ik het onderdeel al in huis. Een super snelle en goede service en het originele onderdeel! Ik raad iedereen parts.nl aan.
Saskia Postma
Almere