Zeer goede ervaring

Product wordt snel geleverd en voldoet aan de verwachting prijs naar verwachting

Snelle vlotte service

Kon zelf het juiste onderdeel in eerste instantie niet vinden, maar via helpdesk uiteindelijk het juiste gevonden waarna ik snel daar achteraan de offerte kreeg toegezonden vanwaar uit het ook simpel was het product te bestellen. Zal zeker vaker wanneer nodig is via Parts bestellen

Duidelijke beschrijving op de site en snel geleverd.

Verzendkosten zijn absurd hoog

Voor een piepklein onderdeel van 10 gram, in een verpakking van 50 gram, dat ook nog eens gewoon door brievenbus kon, betaal je €6 verzendkosten, disproportioneel hoog. Verdiend niet de klantvriendelijkheidsprijs. Gauw vergeten dit bedrijf.

Goede service, voorraad, prijs en heel snel!

Op zoek naar de vervanging van een kapot onderdeel van m’n koelkast kwam ik bij Parts.nl Enorme assortiment voor een goede prijs. De klantenhulp hielp me snel kundig het juiste onderdeel te kiezen. Bezorging is razendsnel. Kortom een tevreden klant hier.

Precies volgens afspraak geleverd.

Dopjes voor rooster combimagnetron waren op het moment van bestellen niet op voorraad. De bestel tijd die nodig was werd netjes nageleefd. Keurig verpakt afgeleverd.

Prima communicatie

Artikel was uitverkocht, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden over de verwachte leverdatum. Met diverse reminders kreeg ik iig het gevoel dat het goed zat en dat bleek het geval Groet Willem

Top! Artikel binnen 24 uur geleverd naar volle tevredenheid.

Top! Artikel binnen 24 uur geleverd naar volle tevredenheid.

Heel snelle levering van de rpodcuten

Makkelijk te bestellen, goed website met veel keuze. Aflevering was snel.

Prima service, snelle terugkoppeling en info!

Prima service, snelle terugkoppeling en info!

Snel en goed geholpen

Onderdeel van mijn staafmixerset kwijt. Via de website gevraagd welke ik moest hebben. Heel snel antwoord en advies gekregen en ook het onderdeel was snel in huis. Super dus!

Goede en snelle service.

Ook snel telefonisch contact.

Goe webshop met veel keus en schappelijke prijzen

Als handige jonge kan ik bijna alles zelf repareren, met de onderdelen van Parts.nl ben ik snel klaar. Bedankt voor de snelle levering !

Toen ik hulp nodig had bij de reparatie van de vaatwasser werd ik door een zeer vriendelijke dame te woord gestaan. Tijdens het gesprek stuurde zij een detailtekening toe en kon ik recies aanwijzen wat ik nodig had. Na 2 dagen in huis.

Goed bedrijf,

Het bestelde onderdeel is voor de juiste prijs snel geleverd

Mijn ervaring is zeer positief!

Ik heb hier een magnetronschaal besteld. De site is duidelijk en ook de naar de betaling gaat alles heel duidelijk en snel! Ik werd goed op de hoogte gehouden waar mijn pakket was en wanneer ik het kon verwachten en ook dat was heel snel! Al met al goeie en snelle service. Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen en zou parts.nl ook bij iedereen aanraden!

Snelle reactie op mijn vraag

Via de chatbot mijn vraag gesteld, het antwoord snel gekregen dat de vraag doorgestuurd werd, en via de mail kreeg ik een paar uur later het antwoord al met offerte. Vond het alleen jammer dat ik het produkt niet bij een lokale winkel in de buurt kon ophalen, dan had de persoon in kwestie het produkt eerder gehad.

Perfect bedrijf

Telefonisch goed bereikbaar, een vraag gesteld over het artikelnummer van een product van slechts een paar euro, bijzonder goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon, heel snel per mail antwoord, artikel besteld en de volgende dag al geleverd. Aan te bevelen.

Prima webshop

Prima webshop met ruime keuze en snelle levering.

Ongelofelijk ervaring

Alles heel duidelijk en met foto’s op de site Kan gewoon niet mis gaan met het juiste artikel te bestellen en daarbij ook de goedkoopste

Tevreden, steeds weer ;)

Op zondagavond kon ik passend onderdeel niet direct vinden op site, via contactformulier gegevens passend onderdeel ontvangen maandagmiddag; gelijk besteld; s anderendaags in late namiddag lag pakje al op de mat! Kortom tevreden met service én snelheid.

Geweldig dat ons keukenapparaat niet weggegooid hoeft...

Een scheur in de oude mengbeker van de mixer betekende eigenlijk het einde van de complete mixer, maar dankzij jullie dus niet meer:-)

Supersnel geleverd

Makkelijke website, niet te duur, levering netjes verpakt en supersnel geleverd.

Supersnelle levering.

Zeer snel geholpen. Dampkap had het begeven . Nieuwe condensator en na 1 dag was het probleem opgelost. Top!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE