De maatbeker van mijn mixer was omgevallen en kapot oeps :(. Maar gelukkig een nieuwe gevonden bij parts. Goeide prijskwawilteit.

Eenvoudig je onderdeel selecteren en snelle levering.

Als je de fabrikant en modelnummer gebruikt op de site is het heel eenvoudig om het juiste onderdeel te vinden. Volgende dag al binnen en fijn dat er een instructie bij zit hoe het onderdeel te plaatsen. De vaatwasser draait weer als vanouds.

Snelle service, veel voorraad

Regelmatig bestel ik onderdelen en altijd alles keurig op voorraad. Vandaag besteld, morgen in huis.

Snelle leveribg na oplossen eerdere verzending.

uitstekend

goed, degelijk materiaal, snel geleverd.

Zeer tevreden!

Snelle levering, perfecte producten, super!

Onderdelen zijn makkelijk te vinden en te bestellen via de website. Werden ook supersnel geleverd.

super snelle levering

op zondag besteld, en op maandagmorgen geleverd. echt fantastisch

Klantvriendelijk

Partsnl doet wat het belooft. Bij het invullen van wat oudere typenummers verschijnt er iets te vaak dat het onderdeel niet past, terwijl het wel past. Bij terugsturen werd snel het bedrag teruggestort,

Product zoals beschreven

Product past precies, en de levering was op tijd.

Alles volgens plan

Makkelijk om te bestellen

Gaat als vanzelf

Juiste onderdelen voor onze steelstofzuiger

Makkelijk het juiste en passende onderdeel (nieuwe elektr.zuigmond en uitwasbaar filter) kunnen vinden en bestellen.

Prima service, snel geleverd. Kun je een onderdeel niet vinden, hier hebben ze bijna alles!

Razendsnel!

Het onderdeel voor de afzuigkap was er binnen 24 uur! En dat terwijl er extra druk is vanwege de feestdagen! De website was/is duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling in 5 minuten kunnen doen. AANRADER!!!!

Het gemak om te bestellen + snelle levering

Ik zocht een wasmachine-onderdeel via Google en kwam o.a. op de website van PartsNL uit. Het juiste onderdeel heb obv het serienummer van de wasmachine zo gevonden. Op een zondag besteld en voila, de volgende dag geleverd!

Snel gevonden en snel geleverd!

Al diverse sites afgezocht maar bij parts.nl snel gevonden en ook nog snel geleverd, super!

De juiste onderdelen tegen betaalbare prijs supersnel geleverd bedankt.

Met de geleverde onderdelen weer leven geblazen in mijn hogedrukreiniger wekt weer perfect.

Geweldige site!

Nu al 3x wat besteld, en het klopte elke x!

snel gevonden, snel in huis

jaarlijks ritueel om koolstoffilters voor de afzuigkap aan te schaffen. gemakkelijk vindbaar bij PartsNL en volgende dag in huis.

Goed alternatief onderdeel voor een scherpe prijs

Een nieuwe rubber deurmanchet voor een Samsung wasmachine aangeschaft. Via PartNL een alternatief onderdeel gevonden voor slechts de helft van de prijs van het origineel. Onderdeel opgehaald in het filiaal in Den Haag. Ik werd geholpen door een erg vriendelijke man. Dik tevreden met mijn aankoop!

Eenvoudig en snel

Snel gevonden, eenvoudige bestel procedure en dag later in huis

vriendelijk, accuraat en snel

Had een onderdeel nodig voor m'n scheepstoilet. Zo'n toilet zit niet in de standaardcollectie bij PartsNL, dat wel dealer is van het Amerikaanse merk. Binnen de kortste keren was de medewerkster erachter wat voor type onderdeel ik moest hebben en binnen een paar dagen had ik het thuis. Klasse!

snelle levering besteld produkt

Na bestelling werd het produkt snel en netjes geleverd

Even zoeken

Mijn bestelling was niet snel te vinden omdat er in eerste instantie geen pakbon was. Na zoeken is het in orde gekomen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE