Verrassend assortiment aan parts voor zeer uitgebreid aantal huishoudelijke artt.

Als ik het bij Parts niet kan vinden, dan nergens

Gevonden wat ik zocht en zelfs nog een goedkoper alternatief aangeboden gekregen. Bestelling ging makkelijk en volgende dag in huis. Zeer tevreden over Parts.nl

Gemakkelijk om een onderdeel te vinden

Ik kom hier vaker. Snelle levering Hans

Goede kwaliteit makkelijk te vonden

Lekker veel foto's bij het wasmachine onderdeel wat ik zocht, want via de nummers die op het originele onderdeel zelf staan kom je er niet, dat zijn er namelijk veel, en je weet niet welk nummer voor jouw nu relevant is. Er zijn heel wasmachine deursloten, en dan zijn afbeeldingen vanuit elke hoek simpelweg prima. Voorkomt verkeerde bestellingen die dan weer retour moeten, en dat dan weer niet duurzaam. En ondertussen kan er ook niet gewassen worden. Mijn eerste keer hier, maar wel gelijk aan de favorieten toegevoegd.

Makkelijk te bestellen, en snel geleverd.

Makkelijk op te zoeken op serienummer.

Bestelling supersnel ontvagen

Prima contact , snelle reactie op mail.

Kon niet direct het juiste onderdeel vinden, mail contact gehad, snelle reactie en uitleg, uiteindelijk tot een goede oplossing gekomen.

Product is goed maar levertijd te lang

Prouct is goed maar de levertijd is met maanden veel te lang.

Onderdelen snel en juist geleverd

De bestelde afdekdoppen waren precies de juiste.

keurig

handig

Makkelijk en duidelijk te bestellen

Het onderdeel was duidelijk voorradig en goed te bestellen. Ook een snelle levering. Top!

Supersnelle levering

In de middag besteld en de volgende dag al bezorgd en volledig intact. Geen verkreukte verpakking.

Goede communicatie

Ik heb een elektrische tandenborstel oplader besteld en omdat deze niet op voorraad was, werd mij gevraagd of ik er nog op wilde wachten. Zeer goede klantenservice. De oplader is aangekomen en werkt. Bedankt

super slecht

wij hebben zolang moeten wachten vanaf de vakantie spullen besteld en van de week pas gekregen

Goede site , onderdeel snel gevonden en binnen 1 dag thuis. Super!

De site leidt je snel naar hte juiste merk, type en dan onderdeel. Dat maakt het erg prettig. En dan in 1 dag thuis.... Het huis had niet eens tijd om vuil te worden, want ik kon alweer stofzuigen

Jan

Keurig verpakt en snel bezorgd. Onze voorkeur is altijd verzenden via PostNL.

Goede site, makkelijk de juiste onderdelen te vinden en snelle levering

Goede kwaliteit , snelle levering

Goede ervaring!

Zeer tevreden over afhandeling

Het flessenrek in de deur van onze campingkoelkast was kapot. Heel lastig te bestellen met al die verschillende types. Hoewel de koophulp al hielp toch het verkeerde type besteld. Retour zenden en geld terug probleemloos. Hulp gekregen bij bestellen juiste artikel. De levering werd door de fabrikant uitgesteld. Keurig daarvan op de hoogte gesteld, daarna levering volgens afspraak. Parts is één van de weinige leveranciers die zo leveranciers die zo klantvriendelijk is en zich aan de afspraken houdt!

Top leverancier

Duidelijke en overzichtelijke site, correcte levering. Klantenservice zeer vriendelijk

Perfecte service en Kwaliteit

Een snelle service en levering zoals belooft en een zeer goede kwaliteit.

Gewoon goed

Altijd tevreden over de geleverde onderdelen en de kwaliteit ervan.

Zeer slecht/ bezorging te laat

Ik heb op woensdag een onderdeel voor mijn keukenmachine besteld. Ik had het op zondag nodig. Volgens de website zou het volgende dag naar een winkel gestuurd worden waar ik het kon afhalen. Het is zaterdag middag, ik heb nog steeds niets gehoord. Naar winkel gebeld en het bleekt dat ze dat nog niet hebben en ze hebben maar 2 bestellingen binnen gekregen waarvan mijn bestelling niet binnen is gekomen, waarschijnlijk komt het ergens volgende week in de winkel. Heel erg teleurstellend, want ik had het op zondag nodig anders zou ik de bestelling van 30 euro niet plaatsen als de websites had niet beweerd dat het onderdeel in voorraad is en binnen 1 dag is verzonden!

snelle levering van onderdeel wat ik nergens anders kon krijgen

goede firma

Uitstekend geholpen het juiste onderdeel te vinden

Ik wist niet precies welk onderdeel bij mijn Kärcher paste. Met telefonische hulp van een medewerker werd het juiste onderdeel gevonden en besteld. Nu werkt alles weer.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE