Snel en correct

Ondanks dat we thuis waren, pakket niet thuis afgeleverd.

Had wat onderdelen nodig voor mijn karcher k7 en heb deze bij jullie snel gevonden. En de service was ook snel. Top service snelle levering:):):).

goed en snel

Makkelijk te vinden en snel geleverd

Snel en goed

Snel het juiste onderdeel gevonden en de volgende dag in huis

Gewoon goed

Uiterst tevreden met reparatieonderdelen voor koffiemaker.

Snel !

Duidelijke website. 's Avonds besteld. Volgende dag ontvangen.

Top bedrijf

Onderdeel nodig voor vaatwasser ( Siemens bordenrek) serie nummer van machine opgegeven. Na een dag een mailtje met de link naar het juiste onderdeel. ( was onderdeel van Bosch maar Bosch en Siemens zijn vaak gelijk) Besteld en keurig volgens afspraak geleverd bij een Parts winkel in de buurt. Al een paar keer iets besteld en hoop dat deze winkel blijft voortbestaan.

Snelle service, duidelijke website

Snelle service .. goed verpakt en ik ben blij met het onderdeel voor mijn stofzuiger. Het werkt weer perfect!

uitstekende service

Onderdelen moeilijk te vinden, hier geen probleem Geen probleem hier Snelle reactie & snelle levering

Zeer tevreden met het eindresultaat

Meestal na overlijden motor een nieuw apparaat aangeschaft, maar kwam nu toevallig bij partsnl uit en ben daar buitengewoon geholpen en het goede motortje toegestuurd gekregen. Apparaat is weer werkende voor 35 euro

Als je het niet kunt vinden elders, ga dan naar PartsNl

Super site, snel gevonden en super snelle levering

Dinsdag malheur, woensdag draaiden we weer deur

Dinsdag de wasmachine kapot (de vrouw helemaal in paniek natuurlijk). Ik, als probleemfixer, deksel eraf gehaald en zag dat de beugel, waar de veren van de trommel vast aan zitten, doorgesleten was aan 1 kant en de andere kant bijna. Ik snel op parts.nl gekeken, en rond 18:00 2 veren en die beugel besteld. Ik was sceptisch over voor 22:00 besteld volgende dag in huis, maar warempel voor 14:00 was pakketje in huis. Was snel gemonteerd en hij doet het weer als vanouds. Vrouw blij (want die dacht er moet een nieuwe komen)en ik blij. Happy wife, happy life

Het product werkt niet goed

De bestelling van het afsluitrubber voor de vaatwasser ging goed, snel en makkelijk. Alleen lekt er nu de meer water door dan bij het oude rubber.

op prima geregeld En volgens afspraak optijd bezorgd .

Tevreden over het aangekochte artikel. Tevens snel bezorgd .

Supersnel geleverd

Supersnelle levering van de Philips zetgroup voor mijn Philips koffieapparaat tegen een prima prijs.

Excellent experience

I bought a replacement part for my fridge light that stopped working. It arrived fast and in perfect conditions. The light works perfect now.

Bestelling was snel en goed geregeld

Ik kon eenvoudig vinden wat ik nodig had, en kon het snel ophalen bij het filiaal. Zeer vriendelijk geholpen.

Goed geholpen bij het zoeken van een passende filter

Past prima op onze nieuwe afzuiger, Siemens LC97BHP60 /05 en we ruiken geen vieze luchtjes meer in huis.

correcte levering en zeer adequate after sales support

prima !! een dikke 10

Betrouwbaar

Ze zijn er nog, bedrijven die doen wat er wordt gezegd. Een topbedrijf waar je werkelijk alles kunt vinden wat je nodig hebt. Van bestellen tot levering, allemaal heel snel geregeld zonder een probleem, heerlijk.

Heldere informatie en snelle levering

Ik heb een nieuwe cyclone besteld voor mijn Dyson-stofzuiger. De informatie op de website was duidelijk en het onderdeel werd de volgende dag al geleverd. Snelle levering en goede service!

Goed en snel

Fijne winkel in Wehl. Snelle verzending

Na, doen wat beloofd!

Prima service, dik tevreden bestelling, product, bezorgen en info top…

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE