Korte lijnen, snelle actie uwerzijds.

Snelle service. Helaas paste het bestelde onderdeel niet op mijn apparaat. Hierna goed geholpen met het zoeken naar een geschikt onderdeel.

Lekker snel

Bestellen is heel eenvoudig, je vindt snel wat je moet hebben. Informatie is uitgebreid en erg handig. Levering is supersnel. Op zondag verzenden ? Ja, dat gebeurde. Parts.nl weet dat je bestellingen van onderdelen graag snel wilt hebben en daar spelen ze heel erg goed op in.

Snelle en goede retourservice en terug betaling.

Doet wat het beloofd.

Werkt perfect, vandaag besteld morgen in huis.

Doen wat ze beloven

SUPER ik was al blij verrast dat ik het kapotte onderdeel van mijn 20 jaar oude afzuigkap kon vervangen en hij werkt nu weer top, ik heb 1x gebeld en dan krijg je een nederlands sprekende persoon aan de lijn (is tegenwoordig helaas niet meer vanzelfsprekend) goed advies kortom ik ben erg tevreden en heb het adres al met meerdere vrienden gedeeld, dit bedrijf is een voorbeeld voor vele andere bedrijven

Top, snelle levering.

Snelle levering ondanks weekend bestelling

Onderdeel gevonden, besteld en snel bezorgd. En alles werkt weer.

Snel geleverd voor een goede prijs

Nadat de ophanging van de wasmachinedeur was gesneuveld, snel besteld. De prijs was goed en het product was snel geleverd. Al met al super tevreden over de aankoop, de deur sluit weer goed.

De onderdelen passen allemaal

Gekregen wat ik besteld heb. Pakketje was echter eerst verkeerd gesorteerd en dus enkele dagen vertraagd. Wel goed geïnformeerd daarover.

Super handig, scheelt in prijs

Ontzettend veel onderdelen voor verschillende merken, goede service en altijd interessant geprijsd. Zeker een aanrader

Top levering

Zoals bij eerdere bestellingen klasse.

Snelle levering en topservice

Na levering vraag gesteld die later volstrekt overbodig bleek, niettemin met geduld beantwoord.

Veel onderdelen op voorraad, snel geleverd

Prima website, chatrobot. Heel goed geholpen, blijvend geïnformeerd en juiste artikel ontvangen

Uitstekend!

Easy and seamless

I found the part quickly and the specifications were clear. Ordering was very easy and delivery was quick. 5stars!

Zeer snel geleverd.

Onderdeel is snel te vinden door te zoeken op merk en type nummer. Heel tevreden, .

Ik heb gevonden wat ik zocht.

De Karcher stofzuiger die ik heb heeft vierkante witte motorfilters. In de handleiding staan echter witte ronde omschreven. Parts # 6.414-611.0. Toevallig zag ik op de pagina met ronde filters ook vierkante, Parts # 2.889-119.0. Echter met zwarte kleur. Maar toen ik ging kijken zag ik onze stofzuiger genoemd en bij het bestellen bleken het toch witte te zijn. Bij aankomst en monteren perfect,

Duidelijke informatie, snelle levering

Ik kon op de website heel makkelijk precies het onderdeel vinden wat ik nodig had. Vervolgens werd deze ook nog zeer snel geleverd.

Snelle en accurate levering.

Kreeg steeds duidelijk informatie wat de status was van de tijd van levering.

Toppie

Een fijne en goede en snelle service!

Goed veel licht

Snelle levering met duidelijke instructie

Ik had een lekkage bij het filterhuis van mijn bosch vaatwasser. met duidelijke instructie snel verholpen. Een nieuwe afdichting was snel binnen. Dank jullie wel.

Zeer fijne klantenservice

Heel goed en snel en netjes verpakt

Ze verwachten zelf meer als 4dagen om te versturen maar het was er snel

Snelle levering, binnen 24 uur

S’avonds besteld en de volgende middag al bezorgd. Siemens wasmachine afvoerpomp moest wel compleet worden vervangen. (Pompmotor alleen paste niet)

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE