Slot voor Bosch vaatwasser bij PartsNL besteld.

Slot voor vaatwasser besteld bij PartsNL en alleen het SMV-nr. was voldoende om het juiste slot te bestellen.

Goed zoeken op de site naar originele onderdelen. Erg fijn

Tot nu toe goeie ervaring

Duidelijke website. Bestelling verliep vlot en is op tijd geleverd

Beste kwaliteit

Goeie ervaring gehad met Partsnl

Ze hebben me goed geholpen per mail waarna ik het juiste product kreeg.

Fijne webshop.

Onderdeel besteld. Niet op voorraad. Mail ontvangen dat de levertijd 365 dagen zou zijn. Dag erna mail ontvangen dat het onderdeel opgestuurd was. Door de eerste mail wilde ik het eerst kijken of ik het elders zou kunnen bestellen. Het zou beter zijn als parts.nl de mails zorgvuldiger op elkaar zouden afstemmen. Prima klantenservice die mail zonder al te lange wachttijd behandeld. Persoonlijk vond ik de website overzichtelijk en de bestelling en betaling werden keurig afgehandeld,

Snelle levering en correct produkt

Super snel geleverd.

Makkelijk te verwisselen .

5 sterren

Super goede levering en service

PartsNL alles uit voorraad

Zelfs de kleinste onderdelen uit voorraad leverbaar

Snel en prima afgeleverd

Onderdeel van de pelgrim afzuigkap snel gevonden. Makkelijk site en het onderdeel de volgende dag afgeleverd.

Kan niet beter

Zeepbakje van de vaatwasser ging niet meer open. Op de site van PartsNL gezocht, merk en typenummer ingetoetst, gevonden en besteld. De volgende dag thuis, nieuw zeepbakje geïnstalleerd en de vaatwasser werkt weer als van ouds.

Duidelijke informatie en snel geleverd

Ik was al een tijd op zoek naar een vervangend wiel voor mijn stofzuiger maar het was nogal gedoe om het juiste type te vinden, zelfs bij de leverancier. Bij PartsNL kon ik gewoon het typenummer van de stofzuiger invoeren en kreeg meteen alle bestelbare onderdelen te zien, alsmede het wiel wat ik nodig had. 2 dagen later lag het in de bus.

goedgeholpen correct op tijd geleverd.

je belt ,wordt goed geholpen en als je besteld wordt er de volgende dag aan je deur gebeld.

Juiste product binnen 24 uur geleverd

Via de website kon ik op basis van de vermelde specificaties het juiste product selecteren. ‘s avonds besteld, volgende middag al in huis.

Via de chatbox achterhaalt wat ik precies nodig had .

Geweldig!!!!

Was een zoek tocht tot dat ik op U side kwam. 1 .Uitleg hoe en waar je miet kijken waar type en nummer te vinden zijn. 2 .ook dit artikel verbaasde mij omdat de koelbix al ruim 20jaar is en zie daar afdicht rubber us er gewoon .. 3 .zoeken,vinden,bestellen geen moeite. 4 .de bericht geving bevestiging en afleveren is uitmuntend. Dus, alles duidelijk en zoals beloofd. Dik compliment dus.

Veel te late levering.

Artikel was pas na ongeveer een halfjaar beschikbaar. Wel ben ik goed goed geïnformeerd over de vertraging.

Niet bezorgt

Voor de zoveelste maal is en heeft post.nl het afgeleverd bij post.nl punt Maar wij betalen daar voor

Onderdeel gevonden; past perfect

Het onderdeel wat we nodig hadden was gemakkelijk te vinden, werd binnen een dag geleverd!

Makkelijk te bestellen, snelle service! Juiste artikel, daardoor weinig uitgaven om de wasmachine te maken. Top!

Duidelijkheid en snelle levering.

Na mijn omschrijving op de site van Parts.nl werd ik snel naar het artikel verwezen. Na bestelling, de volgende dag in huis.

Snelle levering, artikelen zoals geschreven, goede kwaliteit

Fantastisch geholpen

Ik had bij Ikea een vaatwasser gekocht en een bestekmandje was al kapot, na veel mail en telefonisch contact met Ikea probleem niet opgelost, moest maar contact opnemen met Wirlpool. Daar contact mee opgenomen, konden mik niet helpen en stuurde mij door naar jullie. Super verkoper die mij super geholpen heeft. Echt geen idee hoe ik het onderdeel moest noemen, maar gelijk opgelost en de volgende dag al in huis. Top bedrijf. Heel blij mee.

geweldig

na het plaatsen van de bestelling wordt die ook volgens afspraak geleverd super snel toppie.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE