Snel en goed

Product was goed verpakt en snel geleverd.

Onderdeel gauw gevonden. Duidelijke website. Snelle levering.

Onderdelen waren zeer makkelijk op de site te vinden. Na bestelling gedaan te hebben de volgende dag reeds bezorgd PRIMA

Goede uitgebreide beschrijving/scherpe prijs

Ik zocht een nieuw flessenvak voor in de deur van mijn koelkast. De meeste aanbieders hadden slechts één foto. Bij PartsNL waren er meerdere foto’s te zien en ook de maten erbij. Hoewel het programma zei dat deze niet in mijn koelkast zou passen, kon ik zelf concluderen dat het wel de goede was. De volgende dag in huis, helemaal super.

Volgende dag geleverd en in dit geval in de brievenbus en ook daar bericht van gehad.

Praktisch, en snelle levering ,probleemloos.

Snelle levering binnen 24 uur bezorgd.

Juiste product snel geleverd

Het onderdeel voor mijn koelkast eenvoudig gevonden op de site met een nette prijs. De volgende dag al bezorgd. Top! Bert Boven

Alles prima

Zowel het product als levering zijn prima

Paste niet

Ondanks het invullen van alle gegevens die gevraagd werden en past de zuigmond niet

Goede service!

Dankjewel voor je hulp en correcte service, mijn oven-deur zaterdag op tijd in huis. Ik ben weer blij! Groet Bianca

In de middag besteld en de volgende dag brzorgd top product is ook goed

snelle service

na telefonisch contact met servive winkel in Uden onderdelen online besteld. Zeer goed te woord gestaan door medewerker. Die de juiste onderdeelnummers doorgaf en aanvullende mededelingen deed. Top

Levering duurde wat langer maar prima geregeld.

Heel tevreden

Onderdelen zijn snel geleverd

Snel en doeltreffend

Het zoeken naar het juiste onderdeel voor mijn Dyson wordt door de heldere foto’s goed ondersteund. Daarmee dus het juiste product in een keer goed en snel geleverd.

Prima zaak

Koelkast handgrepen waren kapot Nieuwe besteld. Snel geleverd. Ben erg tevreden.

Alles snel en mooi op tijd geleverd.

Alles snel en op tijd geleverd.

Heel tevreden

Snel en vakkundig geleverd

Prima website met duidelijke informatie. Ook fijn dat ik de helpdesk nog even kon bellen.

Zeer goed!

Duidelijk omschrijving, betaalbaar product en zeer snel in huis!

Ze hebben (bijna) alles!

Ze hebben bijna alles en voor een goede prijs. Snel bezorgd en alles naar wens

onderdeel makkelijk te vinden. snel geleverd.

Zie koptekst.

Goed te vinden snel verzonden

Voor de Airfryer had ik een nieuwe frituurmand nodig. Met typenummer snel de juiste gevonden op de site en de volgende dag werd hij al geleverd.

Alles volgens afspraak

Klein, maar belangrijk onderdeeltje voor mijn grastrimmer bij Parts.nl gevonden. Makkelijk bestellen en binnen twee dagen in huis. Top!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE