Alles volgens afspraak

Klein, maar belangrijk onderdeeltje voor mijn grastrimmer bij Parts.nl gevonden. Makkelijk bestellen en binnen twee dagen in huis. Top!

Uitstekende service

Vrieskast lade stuk, uitstekend geholpen door de klantenservice om juiste lade en bestelnummer te vinden. Deze was niet in voorraad maar we zijn uitstekend geholpen en begeleid in bestelling. Volgende keer zal ik zeker weer hier onderdelen bestellen.

Eenvoudig bestellen zonder account en snel geleverd

Eenvoudig bestellen zonder account en snel geleverd

Excellent

Great reliable service. Item ordered came well packed. Super fast delivery time.

Duidelijk geinformeerd over het verloop van mijn bestelling

Produkt helaas niet op voorraad, maar duidelijk door hen aangegeven hoe en wanneer ik het kon verwachten

Perfect geleverd onderdeel, juiste onderdeel

ik had een nieuwonderdeel voor de caravankoelkast nodig, van het merk Dometic. Op het kapotte onderdeel stond een nummer en met dat nummer het nieuwe onderdeel besteld. s'avonds besteld en de volgende dag in huis, prima geregeld.

Goed en snel bezorgd

Ruime keuze aan onderdelen.

vlug geleverd

De site was makkelijk in gebruik. Snelle levering en in goede staat geleverd.

Super snel verzonden en goed verpakt aangekomen. Top!

Top levering van mijn onderdelen.

Top levering van mijn onderdelen, binnen een dag was het item binnen op gevraagde locatie. Zeer snelle verwerking van de bestelling.

Snel geleverd, precies wat ik zocht

Koelkast weer als nieuw met de defecte onderdelen vervangen. Super handig. Had snel een offerte binnen met specifieke producten voor dit type koelkast. Montage was een makkie! Bedankt

Juiste onderdeel op voorraad en snel geleverd !

Prima service.

De aanvoerslang met waterstop beveiliging van de wasmachine was defect geraakt. Via het typeplaatje het nummer van de wasmachine opgezocht op de site van parts.nl. Het onderdeel was mede dankzij de 3D 360 graden foto snel gevonden, besteld en betaald. Via de mail goed op de hoogte gehouden over het leveringsproces. Na een paar dagen ontvangen en gemonteerd. De wasmachine werkt weer als vanouds.

Prima product en prijs

Heel snel geholpen na tel. om zeker te zijn van het juiste artikel. Besteld en de volgende dag geleverd. Zó snel...héél blij mee!

Simply perfect

Gezochte originele onderdeel snel gevonden en besteld. Werd ook zeer snel geleverd en voor een redelijke prijs.

Voor elk apparaat een oplossing

Veel aanbod voor goede prijs

Mooi en goede service

"De ervaring was erg positief. Mooi product en uitstekende service. Zeker een aanrader!"

Snelle en nette levering plus een duidelijke beschrijving online van het artikel

Het kon niet fout gaan met de duidelijke omschrijving op de website. Het artikel werd vervolgens snel geleverd en past perfect. Helemaal top dus

Goed service en snel geholpen

Ik ben tevreden, online bestellen snel geholpen.

perfect

correcte en vlotte levering en personeel

Snel

Duidelijke website en snel bezorgd.

Assortiment is zeer volledig

Ik had wat reserve onderdelen nodig voor mijn Dometic camper koelkast. Deze onderdelen waren bij PartsNL te koop.

Helemaal top

Snelle levering. Vandaag besteld morgen binnen.

Lekker snel

Heerlijk eenvoudig bestellen en zeer snelle levering.. TOP

Goede snelle service

De afdichting voor mijn wasmachine was binnen een dag bezorgt. Dus een goede en snelle service voor een scherpe prijs:)

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE