Top snel zorgvuldig

Eerste keer. Ging makkelijk om de juiste maat te vinden. Prima ervaring

Precies onderdeel wat ik nodig had

Netjes thuisbezorgd, goed verpakt

Snelle goede levering

Binnen 2 dagen binnen.

Makkelijk gevonden wat ik vond. Vokgende dag al keurig bezorgd.

Snel en goede onderdelen

Snelle correcte levering. Prima onderdelen voor goede prijs

Snellelevering-Instructie vidieo niet compleet.

Goede snellle levering! Echter door dat de instuctie video niet compleet was, wat betreft het op de goede manier invoeren van de manchet hebben we een witgoed vakman hulp moeten vragen. Achteraf bleek dat de manchet met de grote opening eerst naar binnen moest. ( er was alleen te zien hoe de manchet er uit gehaald werd!!

Mijn bestelde onderdeel kon ik binnen 48 uur ophalen.

Heel goeie website en snelle levering

toppie

Mijn ervaring is goed

Ik heb in 2 dagen mijn spullen in huis dus in een word super

snelle levering en goede terugkoppeling

zeer goede behandeling en snelle levering zonder problemen shappo

Alles goed geregeld en betrouwbaar.

Mijn product wat ik had besteld pastte niet. Retour aangevraagd via chat. Twee dagen later stond het geld op mijn rekening. Heel fijn.

snelle en goede service

Zondagmiddag ging mijn koffiepot kapot. Nieuwe besteld om 16.00uur de andere dag om 13.00uur nieuw in huis. Goed verpakt en alles perfect. Bedankt PartsNL

Prima geregeld

Snel besteld en handig om dit af te kunnen halen. Nog beter was dat ik een klein onderdeel kon bestellen ipv van complete set. Dit is milieuvriendelijk en Parts.nl kon dit leveren.

Voor de eerste keer iets besteld afhandeling prima verzorgd

Prima verzorgd , goede berichtgeveng van afhandeling bestelling.

Geweldig dat ze zoveel onderdelen hebben en supersnelle bezorging.

Snel

Goede en snelle service!

Snel en normale prijs

Makkelijk bestellen, normale prijs

Super snel

Deurkastrekje vd koelkast besteld prima service

Wat een topbedrijf

En ineens brak een koelkastbakje af in onze caravan. Enorm balen natuurlijk! Via internet gezocht en mijn keus viel op dit bedrijf. Origineel onderdeel en tientjes goedkoper ten opzichte van bijvoorbeeld Bol. Ook de wijze waarop ik steeds werd geïnformeerd over de bestelling verdient een dikke pluim. Kortom, topbedrijf!

Onderdeel nodig voor een stofzuiger zaterdag middag besteld maandag in huis top service

Super snelle service

Zoals het hoort

Volgens afspraak

Kon gezochte item goed vinden op site. Alles volgens afspraak en op tijd geleverd.

Prima.

Snelle levering, en afhandeling ook na het terug sturen van de levering en terug betaling. Een tip ; Misschien een formulier erbij sturen wat gebruikt kan worden bij het terug sturen.

Er wordt niet moeilijk gedaan bij terugzendingen van bestelde producten. Dat kwam ik elders wel eens tegen > ga zo door! Prima.

Satisfied

i bought Pelgrim parts for fridge and stove ( fits perfect ), happy with the purcahse.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE