Slechte kwaliteit, slechte klantenservice

Knop na 1,5 jaar al gebarsten, klantenservice zegt dat het niet onder garantie valt en wimpelt je af.

Blij met dit bedrijf

Goede kwaliteit onderdelen die goed verpakt en geleverd zijn.

Ik werd snel, en duidelijk geholpen. Duidelijk de uitleg gekregen, keurige offerte. Voorbeeld voor veel anderen.

Perfect!

Good quality, fast delivery, good information, huge stock. Very efficient team Congratulations!

Top snel

Snel geregeld super

Precies wat je zoekt!

Op zoek naar een condensslang voor mijn droger (de oude van oma). Had er een hard hoofd in, totdat ik op Parts terecht kwam. Direct gekocht. Pfff wat een opluchting. Parts heeft mij een hoop kosten gescheeld!

Snel geholpen, snel verzonden en precies wat ik nodig had!

Fijne website met deskundige hulp voor het vinden van de juiste onderdelen. Onze koelkast is weer als nieuw!

Zeer snel

Voor een oude afzuiger had ik een onderdeel nodig dat het merk zelf niet meer leverde. Ik was erg tevreden met het advies van Parts.nl en ze waren ook erg snel.

Ontzettend blij

Ik zocht nog naar een adapter voor mijn monitor en hij was alleen nog maar hier te verkrijgen. Ontzettend snel geleverd en de adapter werkt ook super!

Snel gevonden, snel geleverd

Heel fijn, al die onderdelen om witgoed lang werkend te kunnen houden. Zou zonde zijn om de wasdroger weg te gooien wanneer alleen iets simpels zoals de deursluiting kapot is.

Zeer tevreden.

Ik had een onderdeel van mijn wasmachine bestelt bij PartsNL toen de bestelling binnen kwam bleek het niet het goede onderdeel zijn. Ik heb toen PartsNL gebeld en toen samen gezocht naar het goede onderdeel. Dat werd gevonden en nu heb ik het juiste onderdeel in huis. Prima geregeld dus. Het niet goede onderdeel kon ik terug sturen, dat heb ik gedaan, het was wel jammer dat ik toen €7,95 aan porto kosten moest betalen. Dus normaal had ik 5 sterren gegeven maar de kosten van het terug sturen scheelt 1 ster.

binnen 24 uur in huis

Supersnel ontvangen en prima vervangend onderdeel (AEG Deurgreep Set compleet).

Gewoon goed

Onderste bak wederom kapot van mijn koelkast. Ik kon makkelijk hem weer bestellen want stond nog in mijn account.

Geweldig net voor 22 uur besteld en volgende dag al in huis

Had al een nieuwe wasmachine besteld en door te Googlen vond ik bij PartsNL het betreffende onderdeel. En via een video op de site zag ik ook hoe het erin gezet moest worden. Kind kan letterlijk de was doen zo.

Uitstekend advies en service

Ik vind het fantastisch dat iedere keer als ik PartsNL bel, ik binnen een mum van tijd een vriendelijke medewerker aan de telefoon krijg die zijn of haar uiterste best doet een oplossing te vinden. Een verademing in een tijd van vrijwel onbereikbare bedrijven en (zogenaamde) intelligente robotassistenten die over het algemeen de frustratie tot een hoogtepunt opvoeren.

Het telefoongesprek was goed en duidelijk.De offerte was volgens het telefoongesprek. En de levertijd was binnen de gestelde tijd. Bedankt

Snelle levering van gewenste product

Binnen 24 uur was het product ontvangen. In goede staat

Precies het onderdeel wat nodig is om je apparaat weer te maken!!

Snelle verzending van een gebroken onderdeel van de blender. Deze kan nu weer even mee!

Ik vindt de snelle leveri dan 100 procent tevreden vriendelijke groet

W. Bastinck

goede site en zeer snelle levering

Onderdelen Dometic koelkast op vrijdagavond 21.45u besteld en zaterdagmorgen al geleverd.

Snelle goede levering

Naar volle tevredenheid

Ik had een klep voor een diepvriesvak nodig. En wanneer bestel je dan precies de goede. Dank zij Parts lukte dat goed.

Snel en goed

Onderdeel was nergens op voorraad. Bij jullie op wachtlijst en toen het weer op voorraad was kreeg ik meteen bericht en volgende dag in huis .

prima, zoals de bedoeling is.

Ik heb voor de eerste keer bij u besteld. Snelle levering zonder problemen.

Snel en praktisch

Zo goed dat het mogelijk is om onderdelen te bestellen. Waarom een heel apparaat afschrijven als het zo makkelijk is om iets te repareren. Gewoon een origineel onderdeel besteld en volgende dag werkte alles weer..

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE