Supersnel geleverd

Ik had een airfryer gekocht. Liet hem na 1 dag al vallen. Handvat brak af. Nieuwe besteld via PartsNL. Supersnel in huis en de airfryer kon een nieuwe start maken.

Keurige webwinkel en snel verstuurd

Nette web winkel en snel en goed verpakt verstuurd met DHL . Alles helemaal oke .. Het kost wat maar voor deze snelle service betaal ik graag ietsje meer.

Goede prijs en snelle levering

Op maandag eind van de middag besteld, keurig op dinsdag in huis. En dat tegen de beste prijs op internet.

Bosch deurvak

Wederom bij PartsNL geslaagd Voor een koelkast op leeftijd toch weer een onderdeel kunnen scoren bij PartsNL. Snelle levering, reuze blij hiermee

Prima overzichtelijke webshop

Onderdelen zijn goed vindbaar en snelle levering

Zeer goed, snel en goede qwaliteit met product

Goedkoop

Prima en snel geleverd.

Prima en snel geleverd.

Goede prijs en snel geleverd

Eenvoudige site met eerlijke prijzen voor orginele onderdelen in vergelijking met anderen. Snelle levering en goede comunicatie.

Goed en snel!

Twee deurbakjes voor dometic koelkast kapot, ‘s avonds besteld bij Parts.nl, volgende dag al geleverd. Ik de prijs was prima!

Pima geregeld volgens afspraak

De levering was precies zoals voorgesteld door Partsnl. het waren alle de juiste onderdelen zoals besteld.

Eerder spullen besteld gaat altijd prima

Alles site opzoeken en bestellen gaat altijd goed.

levering goed, bezorging traag

Wat ik goed vind, is de presentatie van onderdelen op de website. Binnen heel korte tijd had ik het onderdeel wat ik zocht gevonden. Wat vooral heel goed is, is de 360 graden presentatie van het onderdeel. Ok de verzending vanuit Nederland was prima geregeld. De Franse bezorger was nier juist. We kregen eerst een Emailbericht dat het onderdeel op donderdag bezorgd zou worden. Heel de dag dus thuis gebleven. Maar wat er kwam geen onderdeel! De volgende dag (vrijdag) kwam wederom een email dat het onderdeel bezorgd zou worden. Dit kwam inderdaad in de middag in de brievenbus. Die avond was de reparatie volbracht en kon de vaatwasmachine weer gebruikt worden.

Super snel, en goed!

Een groentelade besteld voor onze Atag koelkast. Flink gezocht want die zijn best duur. Hier de beste prijs gevonden en 's-avonds besteld. Binnen een paar uur een mail dat de lade al was verzonden! De volgende middag was het pakket, keurig verpakt, binnen. Top!

Makkelijk bestellen en klantvriendelijk!

Makkelijk bestellen via goede website, vriendelijke meedenkende klantenservice en netjes verstuurd!

Goede en snelle service

Duidelijk en overzichtelijk site je product snel kunnen vinden Goede betaling verwerkingsproces

Betrouwbaar en voorspelbaar

Voor de eerste keer met PartsNL gewerkt en dat is prima bevallen. Door het systeem kun je goed volgen in wel tijdframe het pakketje wordt geleverd. Absoluut een aanrader.

Heel erg goed

Prima product, ik denk zelfs beter dan de originele schuurvoet van Black & Decker. Makkelijke website en keurig op tijd ontvangen!

Perfect!

4 onderdelen voor mijn oude stofzuiger gevonden bij parts.nl De volgende dag al in huis huis. Voor een paar tientjes mijn zuiger gemaakt ipv een nieuwe te kopen

Super snelle service van bestellen, omruilen.

Per abuis bestelde ik de verkeerde onderdelen voor de Dometic koelkast in onze camper. De koelkast onderdelen werden vlot omgeruild en opnieuw verzonden. De koelkast is weer als nieuw.

Bijzonder goed.

Op alle vlakken was het een positieve ervaring. Ik kan niets bedenken wat verbeterd moet worden. Mijn complimenten!

Snel

Gisteravond onderdeel besteld, volgende dag voor de middag in huis. Na de middag deed de vaatwasser het weer. In tegenstelling tot veel andere bedrijven levert dit bedrijf tenminste wel. En is het geen verkapte doorverkoop site. Super. Volgende keer weer.

Inventum vaatwasser deurbalans touwtjes - Prima.

Snelle levering van correcte onderdelen, en i.d.d. origineel Inventum. Touwtjes, en voor een test "volgende keer", ook veren, maar dan van merk Beko, daar Inventum deze gek genoeg niet levert, en alleen die van Beko er het meest op lijken (zoals gezegd... dat moet nog wel blijken, een volgende keer) . De originele veren blijven wel werkzaam, maar als zo'n touwtje eens breekt (plastic scharnierdeel is kwetsbaar), dan heeft de veer een klap gehad, en ziet er cosmetisch wat vervormd uit, blijkt. Wel fijn dat de touwtjes gewoon te koop zij, want zo'n deur zonder veer-balans valt als een blok steen naar beneden.

Snel bezorgd + origineel onderdeel

Erg tevreden; origineel onderdeel zoals in omschrijving en werkt perfect.

Onderdeel nodig voor bladblazer. Supersnel geleverd! Blij mee.

Zoals bij veel koeriersdiensten

Il was op 1e bezorg dd.gewoon thuis emniemand aande deur gehad. Vandaar zelf maar opgehaald bij Blokker

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE