Zoals bij veel koeriersdiensten

Il was op 1e bezorg dd.gewoon thuis emniemand aande deur gehad. Vandaar zelf maar opgehaald bij Blokker

Uitstekende service

Ik was opzoek naar een afdichting voor mijn koffie machine maar kwam er niet uit Ff een telefoontje en de persoon aan de andere kant van de lijn begreep direct het probleem. Deze had in tussen het artikelnummer gevonden. Direct na het beëindigen van het telefoongesprek heb ik 2 ringen besteld. De volgende middag lag het pakketje bij mij in de brievenbus. Alles werkt weer naar behoren. Top service.

Super snelle levering

Levering ging super snel. Goed verpakt. Ook iets retour gezonden omdat ik iets verkeerd had besteld. Het retourproces ging ook vlot.

Snel en betrouwbaar , op tijd geleverd

In kort zeer goed.

Excelente

Muy bien

• ¿Nos recomendarías?

Supersnel !

Supersnelle bezorging ! Op zondagmiddag om 1 uur ging mijn Kärcher kapot en op maandag diezelfde tijd stond ik al weer te spuiten, door de supersnelle onderdelen service van PartNL. Helemaal TOP !!!

Na telefonisch overleg het juiste onderdeel kunnen bestellen. Een imitatie manchet, het paste perfect

Snel verzonden perfecte parts

Ik was op zoek naar onderdelen voor mijn Nespresso apparaat uit het jaar kruik. Hier heb ik ze allemaal gevonden. Ze waren makkelijk te vinden en zo besteld. Verzending was nog dezelfde dag zoals vermeld op de site Onderdelen zijn netjes verpakt verzonden Onderdelen zijn zoals geadverteerd Hierdoor kan ik mijn Nespresso apparaatje nog heel wat jaren gebruiken en blijft het een duurzame aankoop.

Snelle service goede informatie

Snelle en goede service

Snelle en goede service!

uitstekende service

even bestellen, volgende dag in huis!

Super tevreden

Mijn moulinex blender werkte niet meer en vond de onderdelen bij parts nl..en ook heel goed geholpen met de uitleg om de nieuwe onderdelen te monteren

Gewoon Goed

Keurig verpakt en snel geleverd tegen concurrerende prijs.

Snel besteld.....en snel geleverd

Onderdeel van mijn espresso machine had de geest gegeven. Dat is balen....geen koffie...! Snel onderdelen besteld, en werden volgende dag geleverd. We zitten weer aan de koffie....!

Juiste onderdeel makkelijk te vinden,en snel ontvangen.

Overzichtelijke site.

uitstekend

vlugge levering, makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had.

Zeer snelle service

Zeer snelle service op zondagavond besteld en maandag ochtend al ontvangen en het juiste stuk

Snelle service en een goede prijs

Op zondag besteld en de volgende dag al in huis! Heel fijn zo'n snelle service.

Sneller dan gedacht kwam mijn bestelling op het afhaalpunt aan, stevig verpakt, het zag er goed uit.

Uitstekend.

Bij bestelling had ik het product heel snel in huis.

Super...

Div onderdelen voor onze DeLonghi koffiezet machine besteld. Snel en correcte leveringen, telefonisch contact na aanleiding van een aangepast onderdeel (door de fabrikant) was duidelijk en constructief, prijs is prima.......... dus super treveden

Water (aqua zone) afscheider

Snelle levering. Juiste informatie over onderdeel en waar voor geschikt Dankjewel. Onze vaatwasser doet het weer prima.

savonds besteld de volgende dag geleverd en gelijk t goeie product zodat ik het in 5 minuten vervangen had

Goede en ontzettend vlugge service

Offerte aangevraagd en vlug ontvangen. Bestelling geplaatst en de dag nadien al geleverd. Dikke pluim voor zo een service

Snelle en deskundige informatie Snelle Levering

15 Weegschaalstraat