savonds besteld de volgende dag geleverd en gelijk t goeie product zodat ik het in 5 minuten vervangen had

Goede en ontzettend vlugge service

Offerte aangevraagd en vlug ontvangen. Bestelling geplaatst en de dag nadien al geleverd. Dikke pluim voor zo een service

Snelle en deskundige informatie Snelle Levering

Goed geholpen

Ik had een deurrubber nodig voor mijn koelkast die niet op de website stond. De klantenservice heeft mij heel goed geholpen en heb uiteindelijk het gewenste onderdeel gekregen. Ben erg blij met de service.

Prima, snel, goede prijs

Eenvoudig te bestellen en af te rekenen. Goed verpakt en snel geleverd.

snel en doeltreffend

Na bestelling volgende dag in huis. Advies, kleine onderdelen die in de brievenbus kunnen niet in een doos met veel opvulmateriaal verzenden.

Bedrijf komt belofte na binnen 24 uur had ik mijn bestelling binnen. Alles volgens verwachtingen.

Kontakt gehad via mail geweldige snelle antwoordt en gekregen waar ik om vroeg Zo blij nu

Geweldige service

21.45 bestelling geplaatst ander dag rond 2 uur bestelling in huis, bedankt voor de snelle service

Het onderdeel dat ik nodig had was bij PartsNL aanwezig en de volgende dag correct in huis.

Een onderdeel van mn koelvriescombinatie besteld. Site is erg duidelijk en overzichtelijk! Top geleverd en netjes verpakt! Zeer tevreden

makkelijk te bestellen & te betalen / snelle levering

makkelijk te bestellen & te betalen / snelle levering

Goede webshop, professioneel, goede info en prijzen precies zoals het hoort te zijn

Op de site snel kunnen vinden wat ik nodig had, bestellen ging soepel en de afhandeling van de order wederom snel en goed verwerkt. Volgende dag netjes in huis helemaal top en tevreden, ga vooral zo door.

Goed en snel

Onderdeel van de vaatwasser was kapot. Lang lopen zoeken waar ik het kon bestellen. Parts had het en het was snel geregeld. Dag later al in huis. Alles paste en vaatwasser doet het weer. Helemaal blij. Bedankt voor het goede Material.

Snelle en correcte levering

Had vantevoren advies gevraagd voor het juiste onderdeel. Klopte precies, top!

Goede info en levering

Het onderdeel dat ik zocht stond niet op de website. Tijdens mijn zoektocht had ik wel het nummer van het onderdeel bij de fabrikant gevonden, maar deze kon het niet leveren. Na het invullen van een verzoek bij PartsNL kreeg ik al snel antwoord, ze konden het onderdeel leveren en dat zou ongeveer 9 dagen duren. Direct besteld, en het juiste onderdeel werd binnen die 9 dagen afgeleverd. Zeer tevreden!

Onderdelen voor 26 jr oud apparaat !!

Even het model van mijn oude afzuigkap Itho opgezocht en heel snel binnen, prima.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel het onderdeel gevonden wat ik zocht. Meteen de volgende dag in huis. Goede service! Aanrader.

snel

Zoeken ging snel Bestellen ging snel In de bus ging snel Kan dus niet beter

Makkelijk te gebruiken site, veel artikelen en een zeer snelle en keurige levering

Geweldige service

Voor mijn Dometic camping diepvries had ik een kabel nodig om deze aan te kunnen sluiten in de auto. Eerst werd de verkeerde kabel geadviseerd en deze heb ik ook besteld. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice is alsnog de juiste kabel geadviseerd en kon ik de verkeerde retourneren. Keurig worden alle kosten teruggestort.

Snel besteld, snel geleverd. Jammer van de verzendkosten die hadden minder kunnen zijn aangezien het door de brievenbus paste. Jammer dat er geen fysieke winkel in Breda is.

Binnen 12 uur geleverd!

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen en super snel geleverd! Top service

DE leverancier voor witgoed toebehoren en spareparts

Zeer duidelijke en makkelijke website om het betreffende onderdeel te vinden. Erg vaak op voorraad, en de volgende dag in huis. Nette prijzen! Aanrader

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE