Juiste onderdeel, op voorraad en goede prijs.

Juiste onderdeel, op voorraad en goede prijs. Groot voordeel dat ik het kon afhalen in de winkel.

Prima snelle levering

Snelle levering goed product

Netjes en snel geleverd

Keurig uitgevoerde bestelling, netjes verpakt en snel geleverd.

Zoals boven omschreven met aanvulling dat de pagina’s om de persoonlijke gegevens in te vullen en te betalen er keurig netjes uitzien.

Prima site, met goede onderdelen alles volgens bestelling geleverd!

Prima site, alles volgens afspraak. Ik zou zo weer iets bestellen hier!

Uitstekende levering

Zowel het onderdeel bestellen als een zeer vlotte levering maakt dat ik uitstekend zeg

Snel besteld en snel ontvangen

Goede ervaring.

Goede hulp/advies bij aankoop onderdeel vriezer. snelle levering

Redelijk

Ik ben blij dat ik mijn wasmachinebakje weer fatsoenlijk kan gebruiken, maar moest er wel erg lang op wachten (bijna 2 maand). Na een paar weken gevraagd wanneer ik het onderdeel kon verwachten, toen bleek dat ik nog langer moest wachten. Die communicatie mag beter

Stipte en keurige levering

Gewenst artikel was er binnen de 24 uur

Altijd snel en duidelijk

De site is goed snel en informatief. De producten zijn goed gecategoriseerd, waardoor je niet makkelijk de verkeerde producten besteld. Dan is de prijs ook nog goed, veel dingen gewoon op voorraad. Kortom een fijne plek om spullen te bestellen.

Snel en efficiënt

Duidelijke omschrijving van de producten. Tips om het juiste product te kiezen. Zeer snelle bezorging.

De juiste stofzuiger filters snel geleverd.

De filters van mijn Bosch stofzuiger waren aan vervanging toe. Via Parts.nl heb ik originele Bosch filters besteld en die werden de volgende dag al geleverd. Top!

Top service.

Het juiste onderdeel zeer gemakkelijk gevonden via de uitgebreide zoekfunctie vnPartsNL en de volgende dag thuisbezorgd.

Super service

Na eerst vragen beantwoord te hebben in de chat over het onderdeel dat we nodig hadden, kregen we de volgende ochtend al een offerte met een link naar het product wat we moesten bestellen. Super snel en makkelijk. Bezorging was ook heel snel.

Snel makkelijk en correct Heb ik kunnen bestellen Heb ik het ontvangen Ben er happy mee

Goede ervaring, graag tot de volgende keer..

Had een onderdeel nodig voor een Black & Decker grastrimmer en bij Parts.NL besteld en de andere dag geleverd, bedankt !

Een onderdeel kon ik niet gebruiken. Binnen 2 dagen retour en geld teruggestort. Beschrijvingen op website mogen iets duidelijker (ivm verkeerde bestelling)

facom jet3-07/08

Excellent service et rapide, commande effectuée le dimanche en France reçue le mercredi suivant venant des Pays-Bas même en commandant en France ça ne va même pas aussi vite. Je recommande les yeux fermés et je recommanderais sans problème. Merci à vous et ne changez rien car ça commence à devenir rare des entreprises réactives!!!

Het juiste product, supersnel geleverd.

Op de zoek bij Google naar het product, stond deze in de geselecteerde rij als goedkoopste.

Snel en volgens afspraak geleverd en bovendiengunstig geprijsd

Snel en volgens afspraak geleverd en bovendiengunstig geprijsd

Toppie klasse

Snelle levering. Goed verpakt

Heel fijn bedrijf!

Heel fijn bedrijf! Nette snelle service. Goede product omschrijving, bijv. Advies om producten mee te bestellen die je achteraf ook nodig hebt. Zo bespaar je verzendkosten. Ik ga hier alles voortaan bestellen.

Super snelle service

Snel geleverd en fijne prijs

Snelle levering van het originele onderdeel

Ik zocht het juiste onderdeel voor een afzuigkap. Op Parts.nl kun de foto van het product 360 graden draaien wat erg handig is in veel gevallen. Daarbij is de levering ook snel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE