Het onderdeel werd snel geleverd. Alleen dhl is geen goed bezorgbedrijf. We waren gewoon thuis en de bezorger heeft het in de blauwe container gedaan zonder onze toestemming

artikel als omschreven, levering binnen 24 uur

Duidelijke website en snelle levering onderdeel

Afvoerpomp van de vaatwasser defect. Door positieve ervaringen uit het verleden met Parts.nl, direct gaan zoeken op de website. Betreffende pomp werd de volgende dag, rond het middaguur bezorgd en na een kwartiertje montage werkte de vaatwasser weer naar volle tevredenheid!

Zeer snelle service en keurig afgeleverd!!

Snelle levering top

Prima bedtijf

Snel en goed

Goede zoekmachine, snelle bezorging

Keurig en zoals beloofd

Ik heb het bestelde onderdeel snel en in goede staat ontvangen zoals door jullie aangegeven. Schakelaar werkt maar mijn machine helaas nog niet maar daar kunnen jullie niets aan doen dus zal ik verder moeten zoeken naar het mankement.

Snelle levering, goed verpakt

Snelle en correcte levering

Ik heb een aantal onderdelen voor mijn Bosch keukenmachine besteld. De volgende ochtend waren ze geleverd. Uitstekend!

Goed bedrijf èchte aan rader

Belofte waargemaakt

Heldere site, makkelijk bestellen en zoals beloofd snelle levering,. Tevens keuze voor dhl of postnl. Top

Mooi

Het was een vlotte en kwaliteitsvolle aankoop voor mij. Bedankt

Nog steeds geen bevestiging

Week geleden besteld , order onderweg. Maar nog steedsgeen mail dat ik het op kan halen

precies gekregen wat ik besteld had en de andere dag in huis

geweldige service, na bestelling andere dag bezorgd.

Bestellen was makkelijk en snel. Snelle levering.

Tweede keer, goede keer.

Parts Nl heeft een zeer ruime keuze aan onderdelen en is behulpzaam. Helaas is die klantenservice niet onfeilbaar, en raadde die eerst een verkeerd onderdeel aan. De uitleg over demontage en montage was wel onberispelijk. De retourregeling kan beter, waardoor het initiatief en de uitvoering nog vooral bij de klant liggen. De bestelling en levering van het juiste onderdeel verliep voorbeeldig. Mijn Karcher spuit weer op volle kracht.

Snel en goed

Ik kon mijn koelkast onderdeel snel en makkelijk uitzoeken en werd het de volgende dag ook al bezorgt. Top

Slecht. Goedkopere artikel 38 euro gekregen dan 47 euro besteld. Bijna 10 euro kwaliteit verschil

Is niet te vertrouwen en terug sturen is een gedoe

snel en goed

snelle en goede afspraak nagekomen tevens de goedkoopste

snelle levering en goed product

Website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. Onderdelen zijn prima.

Uitstekend service

Ik was op zoek naar een nieuwe draaiplateu om de kapotte te vervangen. Bij PartsNL hoefde ik alleen maar de foto van de productcode op te sturen via de chatbot. Makkelijk! De draaiplateau was precies wat ik nodig had. De levering was ook best snel.

Precies dat wat ik nodig had en snel geleverd.

Super tevreden ☺

De website van parts.nl is overzichtelijk de prijzen zijn redelijk en de levering is ook top.. Als ik in de toekomst weer wat nodig heb zal Parts.nl mijn eerst keus zijn...

Snel geleverd en onderdeel paste perfect !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE