Snel geleverd en onderdeel paste perfect !

Snelle en goede service ook bij de levering.

Alles zoals aangegeven correct behandeld.

Prima webshop, snel gevonden, snel geleverd

Was een onderdeel van mijn koelkast kapot kon deze snel vinden op de website. De levering was prima en snel. Binnen een dag geleverd.

Zeer goed.

Toen we een maal het goede servicenummer hadden was het zeer snel geregeld. Wat ikniet begrijp dat niet het originele nummer van de fabriekant wordt gebruikt van dit artikel.

goed geholpen en snel geleverd

Na informatie aangevraagd te hebben, kreeg ik mijn onderdeel snel toegestuurd.

Helemaal blij

Goede site en zeer snelle bezorging!!!

Prima bedrijf

Hele snelle levering.En goed verpakt.

TOP! onderdeel besteld en de dag er na binnen. Kan niet beter

Top, kan niet beter, onderdeel was de dag er na al binnen, netjes verpakt en ook het juiste onderdeel.

Goed product vaatwassers wasmiddelbak vervangen

Ik heb een nieuwe wasmiddelbak besteld en vervangen. Hij doet het nu prima.

Handig site om het juiste onderdeel te ontvangen. Zeer tevreden, ook met snelle levering!

Snel geleverd en goed

Door de duidelijke omschrijving meteen het goede onderdeel ontvangen

Eindelijk de koffiekan gevonden voor onze koffiemachine

De eerste keer dat ik heb besteld. Alles duidelijk uitgezocht en goed geleverd, goede verpakking en snel ontvangen. Smaakt naar meer bij parts.nl

Prima service en snelle levering!

Men neemt de tijd om vast te stellen wat je precies nodig hebt en de dag erna heb je het innhuis!

Juiste product en supersnelle levering

Helemaal goed, een volgende keer koop ik er weer wat.

Gemakkelijk en snel

Onderdelen voor mijn vaatwasser besteld, deze werden de volgende dag netjes verpakt geleverd.

De volgende dag,mijn bestelling in huis

Een uitgebreide hoeveelheid artikelen

Erg vriendelijk telefonisch contact gehad over artikel . Snelle en correcte levering Top bedrijf

Snel bezorgd en past perfect.

De door mij bestelde groentelade past perfect. Hij lijkt wel iets fragieler. Maar dan moeten we er maar voorzichtiger mee omgaan. Die andere is per slot van rekening niet voor niets stuk gegaan.

prettige winkel en personeel top

besteld volgende dag al mail dat het klaar lag in winkel krimpen prima personeel

Ik ben tevreden van bestelin ja

niet te vrede

het pakje is nog steeds niet geleverd

Zeker weer bestelllen

Ruime keuze in onderdelen, we zijn goed geslaagd. Bovendien vlot geleverd.

Geweldige service ook na initieel beschadigd ontvangen

Onlangs een glazen buitendeur van oven besteld bij Parts.nl De deur werd snel geleverd bij 1 van de Parts.nl winkels. Thuis na uitpakken bleek er een lipje afgebroken te zijn. Foto’s gemailt met uitleg wat er gebeurd is. Binnen het uur antwoord met als oplossing op hun kosten een nieuwe ovendeur. Meteen de andere dag geleverd: echt TOPservice! Deur past perfect op de oven.

Product niet op voorraad

Mijn product was niet op voorraad met een vriendelijke medewerker van Parts.nl naar een alternatief gezocht En dus de volgende dag geleverd Super zo,n oplossing

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE