Geweldige service ook na initieel beschadigd ontvangen

Onlangs een glazen buitendeur van oven besteld bij Parts.nl De deur werd snel geleverd bij 1 van de Parts.nl winkels. Thuis na uitpakken bleek er een lipje afgebroken te zijn. Foto’s gemailt met uitleg wat er gebeurd is. Binnen het uur antwoord met als oplossing op hun kosten een nieuwe ovendeur. Meteen de andere dag geleverd: echt TOPservice! Deur past perfect op de oven.

Product niet op voorraad

Mijn product was niet op voorraad met een vriendelijke medewerker van Parts.nl naar een alternatief gezocht En dus de volgende dag geleverd Super zo,n oplossing

Snelle levering, prima site.

Een unieke webwinkel die er voor zorgt dat je niet alles moet weggooien wanneer er maar één bepaald onderdeel vervangen hoeft te worden.

Een 2e bestelling gedaan en die is netjes afgeleverd

Nadat de eerste bestelling door het koerierbedrijf niet kon geleverd worden, is door Parts Nl. de bestelling opnieuw en zonder kosten snel geleverd! Waarvoor dank.

Alles in orde.

Duidelijke site om onderdeel te vinden. Snelle verzending. Onmiddellijke reaktie op mijn paniek toen DHL vermeldde dat het pakje was bezorgd terwijl dat niet waar was. Ik hoop dat mijn apparaten nog lang leven, maar mocht ik nog een keer iets kapot trekken zal ik me weer tot Parts wenden.

Duurt verzendkosten

De rubber die ik bestelde was iets van 10 euro wat uiteindelijk duur was zag ik achteraf met andere webwinkels. En toen kwam er nog 5 euro verzendkosten bij voor brievenbus pakketje. Dus al met al voel ik me opgelicht mede dankzij mijn eigen onoplettendheid. Maar dan toch

Juiste onderdeel snelle levering

Juiste onderdeel snelle levering. Na een klein beetje zoeken, pomp deel gevonden voor een scherpe prijs. De behuizing was nog prima dus waarom zou ik die moeten vervangen? Wasmachine werkt weer perfect.

Goed geholpen door vakkundig personeel

Top en snel bezorgd

Voor het eerst een aankoop gedaan via PartsNL. Duidelijk, snelle verzending, goede nazorg!

Hoewel de ATAG kookplaatknoppen niet pasten op onze koopplaat, heb ik toch een goed gevoel overgehouden aan deze webshop. Via de chat met PartsNL heeft men toch moeite gedaan om tot een bevredigende oplossing te komen. De retourzending van het artikel was ook goed en snel voor elkaar. Een adres om te onthouden!

Snel en foutloos

Mijn pakketten komen in de automaat of bij een afhaalpunt. Ik word goed op de hoogte gehouden over tijd en waar. Blij met post nl

Snel gevonden snel ontvangen

mooi assortiment en super snelle levering!

mooi assortiment en super snelle levering!

Prima service!

Grote sortering

Doet wat men beloofd. snelle levering

Supersnelle levering; artikel nasr wens

Fijne site. Je kunt nog extra checken of je het goede hebt besteld. Communicatie goed. De volgende dag werd mijn pakje al bezorgd. En naar wens. Erg blij mee, want een onderdeel bestellen betekent dat ik niet het hele apparaat hoef te vervangen.

Juiste produkt tegen redelijke prijs goed geleverd

Juiste produkt tegen redelijke prijs goed geleverd

Advisering, levering en product prima.

Ik ben heel tevreden

De service was uitzonderlijk snel en de prijzen waren redelijk

Snel geleverd en bij retour snel geld retour

Supersnelle levering

Supersnelle levering van het juiste onderdeel. Makkelijk te vinden op de site. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Ze hebben een goede service en een snelle levering

Ongelooflijk snelle levering

Onderdeel was simpel te bestellen door merk en model in te geven. Besteld op zaterdag late avond, ontvangen op maandagochtend.

Snel maar verzendkosten veel te duur

Had gewoon als briefpakje in een envelop verstuurd kunnen worden.

Geweldig snel geleverd

Even zoeken en zo gevonden geweldig

PartsNL levert het originele product tegen een goede prijs

Mijn bestelling werd de volgende dag al afgeleverd en zat in de originele verpakking van de fabriek

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE