snelle en correcte service!

artikel keurig verpakt werd snel geleverd. Meer moet dat niet zijn...

Juiste product volgende dag ontvangen

Eenvoudig vast te stellen of het onderdeel het juiste is voor het apparaat. Eenvoudig te bestellen en volgende dag bezorgd. Opnieuw een top ervaring bij PartsNL.

Simpeler en sneller kan het niet

Artikelnummer ingetikt. Item geklikt en wachten op de bevestiging. Simpel maar efficient.

Goed geholpen, vlot verstuurd en ontvangen, TOP !!

Goed geholpen, vlot verstuurd en ontvangen, TOP !!

Wat het ook voor onderdeel is, zij hebben het.

Vlot en soepel

Eenvoudig,snel, efficiënt

Eenvoudig, snel, efficiënt

Gewoon Goed

Als je de juiste nummers geeft krijg je het juiste artikel ! geen nonsens , prima service,en aandacht om er voor te zorgen dat je op de juiste manier geholpen wordt.

Helemaal top! Heel blij met de snelle service en levering

Op zoek naar een onderdeel. snel gevonden en besteld. Volgende dag in huis.

Snel geleverd en de juiste originele onderdelen tegen de goedkoopste prijzen

Super ervaring

Filter gesteld (los onderdeel) Bij kiele was dit alleen als compleet set te koop hier los verkrijgbaar. Een besparing waar je u tegen zegt. dag erna al geleverd en iast als gegoten. fijn vond ik vooral geschiktheid testen via serienummer omdat deze er eerst niet bij stond.

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor herhaling vatbaar.

Snel en goed en beloften waar gemaakt

Good

Snel en voordeling

Helemaal top, met goed advies. Wel ook de alternatieve opties checken (voor een oven rubber was er een veel voordeliger variant op dezelfde site, die net zo goed was) Supersnel: binnen dag geleverd.

Apparaat werkt prima

topsite

duidelijke site met echt bijna alle onderdelen, goede klantenservice kortom zeker een aanrader...

Is zeer goed

Goede producten en een betaalbare prijs. Is zeker een aanrader

gewoon goed!!!

snel en correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Er was een deurvak van onze koelkast kapot gegaan en op de website van Parts NL vonden we snel een volwaardige vervanging. Het bestelproces was eenvoudig en duidelijk, daarbij ook direct gezien dat er een enorm assortiment aan (vervangende) onderdelen verkrijgbaar is. Supersnel geleverd en keurig verpakt. Het deurvak zit inmiddels in de koelkast… Alsof er niks gebeurd is.

Ze hebben alles en zijn super snel.

2 Onderdelen voor mijn 8 jaar oude ijskast snel gevonden. De volgende dag al in huis. En dat voor een prima lage prijs

Na wat strubbeling helemaal goed ,3x scheepsrecht,goede afhandeling,en suport ikben voor Ben

Veel onderdelen op voorraad snelle levering ervoor een goede prijs

Glasplaat prima

glasplaat is heel goed, alleen te duur.

Snelle en correcte levering

Snel het juiste originele artikel gevonfen

Tevreden

De bestelling is zeer snel bezorgd. Ik ben daarom zeer tevreden. Ik heb in het verleden ook wel eens iets gekocht. Deze webshop is betrouwbaar in tegenstelling tot meerdere Chinese webshops.

Makelijk te bestellen en snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht op de webshop, levering was snel kon de magnetron weer gauw gebruiken het paste precies. Helemaal top, de magnetron van 12 jaar oud werkt weer als vanouds!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE