prima en snel

er wordt snel geantwoord en/of gereageerd ben tevreden over de servic en snelle levering bij beschikbaarheid van het gekozen product

Alles prima in orde

Snelle levering tegen een goede prijs.

Prima site en vlotte levering

De bestelde artikelen werden heel vlot en netjes geleverd

vriendelijk, behulpzaam, snelle levering

Ik had een onderdeel nodig voor een inbouwkoelkast in ons verhuurappartement in Oostenrijk. Nadat ik heel vriendelijk telefonisch te woord ben gestaan heb ik het juiste onderdeel kunnen bestellen. Het artikel heb ik binnen een paar dagen ontvangen. Heel erg blij dat het probleem zo snel is opgelost. Heel erg bedankt en als we weer iets nodig hebben weet ik jullie te vinden. Groetjes Angelique

efficiënt en effectief

Eenvoudig het benodigde artikel gevonden

Goed geholpen en snelle communicatie

Ruime keuze, ook van onderdelen van oudere machines. Goede communicatie, snelle reactie op berichten.

Enorm assortiment

Eén klein klepje van mijn espresso volautomaat kapot. Gewoon te bestellen!

Prima besteld geleverd zonder problemen.

Onderweg op vakantie 3 vakjes voor koelkast besteld. Volgende dag thuis voor de deur zoals afgesproken Voldoen aan de eisen hetzelfde als bij de daler alleen aanmerkelijk goedkoper.

Picobello

Duidelijke website waar ik voor een oudere wasmachine een deurrubber heb besteld. En zoals beloofd de volgende dag binnen gekregen. Wasmachine doet het weer prima.

Snelle bezorging goede prijs!

De dag na bestellen bezorgd en goed verpakt, topper!

Goede hulp bij het kiezen van koelkastscharnieren en een goede prijs.

Bij bezoek van website was ik niet zeker welke koelkastscharnier de juiste was voor mijn ATAG koelkast van voor 2013. Telefonisch contact gezocht met klantenservice en op basis van koelkast serienummer werden de juiste scharnieren gevonden en de link voor bestellen werd naar mijn email gestuurd. De volgende dag had ik de scharnieren in huis.

Goede ervaring

Alles was prima, zowel de bestelling als de levering. Fijne ervaring!!

toppie

goede advisering, snelle levering,,,,,,,, toppie

Top ervaring

Onderdelen waren snel gevonden dankzij duidelijke website. Snelle verzending daarbij en dat maakt het een top ervaring.

Snel en efficiënt

Bezorgingen via DHL is goed en een correcte chauffeur/bezorger.

Het juiste, originele onderdeel werd snel geleverd

Op de website van parts.nl kon ik het juiste onderdeel voor de campingkoelkast snel vinden. Het werd de volgende dag geleverd.

Beetje omslachtig allemaal

Ik heb mijn bestelling per mail gedaan bij Dometic wat mij redelijk eenvoudig leek. Vervolgens kom ik bij Partsnl terecht waar ik niet naar gevraagd had en wat onduidelijkheid in de hand werkte. Bovendien constateerde ik dat er aanvankelijk werd beloofd dat het artikel de volgende dag bezorgd zou worden. Nadat ik betaald had kreeg ik bericht dat het nog 25 dagen zou duren. Overigens werd het artikel wél vrij snel bezorgd wat dan weer een wat opgewekter gevoel veroorzaakte.

Artikel stond niet id database, offerte opgevraagd, zelfde dag nog respons en gelijk besteld. En jawel, de volgende dag in huis! Voor on een dikke 10!

Good and quick

Ordered late afternoon, got the part the next day. Also ordering the correct part was easy.

Het juiste onderdeel direkt geleverd

De volgende dag het juiste onderdeel voor onze esspresso machine in huis. We hebben onze lekkere kofie geen dag hoeven missen.

Werkt goed

Werkt goed

Perfect, supersnelle levering

Ruime sortering, alle bestelde onderdelen binnen een dag (!) geleverd, netjes en milieu vriendelijk verpakt.

Verrassend groot assortiment, supersnelle levering

Had een flessenrek voor een koelkastdeur nodig. Makkelijk op de site gevonden adhv merk, type en nummer. Besteld en volgende dag keurig verpakt in huis. Zeer goede service!

Product na 5 dagen nog niet geleverd

Product zou de volgende dag geleverd worden, maar kreeg mailtje dat het 1 a 2 dagen later geleverd zou worden. Tot op heden (5 dagen) nog niets ontvangen, na controle van mijn gegevens , heb ik zelf een verkeerd huisnummer opgegeven. Contact met klantenservice opgenomen, ze hebben me heel goed geholpen.

snel en geen problemen

In het weekend besteld en maandags al binnen. dat noem ik snel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE