Snelle en correcte levering!

Laat in de avond besteld, de volgende dag toch in huis.

Goed verpakt en snel

Ik heb voor het eerst hier een LG koelkast lamp gekocht, binnen het termijn inderdaad geleverd en goed verpakt! Lamp werkt prima weer! Een licht tegen de duisternis van de koelkast!

Selfie en simpel

Redelijk goede site. Koop en leerproces verder in orde.

Onderdeel makkelijk te vinden. Controle op het geschikt was voor mijn vriezer was goed. Levering erg snel.

Lang geduurd maar top

Levering werd steeds uitgesteld omdat de leverancier problemen had met het onderdeel (dus niet parts.nl!). Maar het kwam. Parts hield me goed op de hoogte en het kwam ongeverr op de aangekondigde datum. Perfect!

website efficient ingericht voor het vinden van de juiste onderdelen van een koelkast

Geweldig, duurzaam, hier wordt je gelukkig van

Voor mij gaat het over veel meer dan een product, hier gebeuren mooie dingen. Je moet zelf wel even de handen uit de mouwen steken. Voor kleine herstellingen aan huishoudtoestellen vindt je niemand om dit te herstellen of het kost stukken van mensen. Je vindt hier bijvoorbeeld op de site alle wisselstukken van bijna alle huishoudtoestellen en nog eens makkelijk te zoeken op merk en typenummer toestel. Bijvoorbeeld een scharnier van de koelkast is defect, wat doe je, een technieker laten komen? Is niet te betalen, dus nieuwe koelkast. Resultaat, je bent veel centjes kwijt, je hebt bijgedragen om onze afvalhoop te vergroten en je zit weken zonder koelkast. Dus je bespaart op de centjes, je doet iets goed voor het milieu en je bent sneller geholpen door zelf de handen uit de mouwen te steken. DOEN!!

zeer goed

Bestelling de dag na plaatsen van de bestelorder ontvangen op de aangeven tijd. Sneller dan verwacht. Juiste produkt, in deugdelijke verpakking.

snel en duidelijke webshop

Wordt perfect geholpen aan de telefoon en werd snel opgenomen

Prima en snel

Wel duur maar dat zal aan het merk SMEG liggen…….

Snelle levering en ruime keuze

Moest een klein onderdeel hebben. Had het de volgende dag al in huis.

Snel en goed

Een onderdeel voor een Dometic-toilet besteld! Een dag later keurig thuis bezorgd. Top geregeld!

Prima,snelle levering en past perfect.

Kan niet beter.125 %tevreden.

Top bedrijf! Ik werd netjes op de hoogte gehouden dat mijn bestelling wat langer ging duren omdat het niet in voorraad was. Top!!!! Zeer tevreden!

Duidelijk website, snelle levering

Duidelijke website, goed het juiste onderdeel te vinden Snelle levering Goed en veilig verpakt

Uitgebreid pakket aan onderdelen. Snelle levering

Uitstekende service – absoluut een aanrader

Ik heb mijn bestelling vanuit België geplaatst en alles is correct en tijdig aangekomen. Eén van de onderdelen bleek helaas beschadigd te zijn, maar na een paar e-mails werd ik snel en professioneel verder geholpen. Er werd onmiddellijk een nieuw onderdeel opgestuurd. Zeer tevreden over de klantendienst en de afhandeling. Kortom, een uitstekende service en zeker een aanrader.

Makkelijk, snel en fijne communicatie

Ik zocht een onderdeel voor m’n oven. Alleen bij PartsNL vond ik dat onderdeel snel en werd er zelfs een variant voorgesteld, met een gunstigere prijs. De levering was razendsnel. Precies wat ik verwacht van een onlinewinkel.

Snelle en correcte levering

Ook bij eerdere bestellingen een goede service

Zeer goed materiaal

Alles was zoals omschreven, vlugge verzending, in prima staat

goed maar erg duur

Snelle en goede service maar bijna € 60,- voor een flessenrek in een koelkast is wel aan de hoge kant om het voorzichtig uit te drukken.

Alles naar wens en vlug thuisgebracht

Alles snel geregeld zeer tevreden

Pervect

Goed pervect goeie Service

Super.

Het ging over een deurbak voor mijn dometic koelkast voor in de camper /mobilhome.Daar hij van het jaar 2016 is twijfelde ik wat ik moest bestellen,dan maar contact opgenomen met Parts NL .Die hebben me direct geantwoord wat ik moest bestellen. Bestelling geplaatst en de de dag erna werd het al geleverd op de afgesproken tijd die me is doorgegeven. Ik heb nog nooit zo snel een levering ontvangen vanuit Nederland naar België.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE