Uitekend

Duidelijke webside Goede omschrijving ook qua maten Vlotte levering.

Het was een mooi en goedkoop product

Dank u

Precies zoals beloofd.

Ik had enkele kleine onderdelen nodig van een machine van meer dan 40 jaar oud en heb ze bij jullie gevonden. De machine is ondertussen herstelt en loopt weer zoals het hoort.

uitstekende ervaring

Het filter van mijn droger was stuk. In plaats van meteen een reparateur bellen zocht ik of ik het zelf kon bestellen. Ja dus - en kwam meteen de volgende dag. Opgelost.

Ik heb via de website precies het onderdeel gevonden waar ik naar op zoek was.

Een overzichtelijke website waar je heel eenvoudig het onderdeel kunt vinden dat je nodig hebt en waar kwaliteit, service hoog in het vaandel staan.

alles goed geregeld

Duidelijk en snel

Een onderdeel van onze Moulinex Fresh express ging kapot. door te zoeken op de site van PartsNl.nl met het artikelnummer van het apparaat had ik het onderdeel snel gevonden. Het artikel werd naar de PartsNL winkel in een dorp verderop gestuurd, waardoor de verzendkosten lager worden. Twee dagen na de bestelling kon ik het artikel ophalen. Snel en makkelijk geregeld. Ik kan de rettich voor de salade weer raspen.

Geleverd onderdeel past perfect en werd snel geleverd.

Prima kwaliteit en snelle levering

Goed geholpen door helpdesk. Prima product voor goede prijs. Snelle levering.

Super service heel snelle en correcte levering

Volgende dag ontvangen

Onderdeel voor een grasmaaier besteld. Meteen de volgende dag in huis. Top.

Snel en correct

De bestelling werd snel geleverd en het bestellen ging makkelijk. Ook werd de status van de bestelling gevolgd.

Irresponsible seller

Fixpart sent me the wrong product but they dont accept their mistake. They make fun with me on email by writing “just give it a try, it should work” !!!!! What a scammer.

Verschillende keren wat besteld, altijd keurig en snel geleverd!! Wat wil een mens nog meer, nou ja, de loterij winnen misschien?

Makkelijk en snel

Mooi bestelsysteem en supersnel geleverd in een degelijke verpakking

Goeie service, snelle levering

In de ware zin van het woord een specialist, niet allen in onderdelen en accessoires, maar ook op het gebied van klantenservice, orderprocessing en levering.

super

precies het goede onderdeel en op tijd geleverd. prijs is oke

Snel

Onderdeel van de wasdroger nodig, volgende dag in huis.

Wat een vlotte service!

Zeer overzichtelijke website. Prima prijzen. Zeer snelle levering.

Eenvoudig om de juiste onderdelen te kiezen

Onderdelen passen goed en zien er netjes uit

Fijn dat jullie telefonisch bereikbaar zijn !!

Werd goed geholpen. Dus blij met de nabestellingen

Keurige service!

Aangezien ik een stofzuiger motor zocht die aan specifieke maten moest voldoen een reactie gestuurd via het formulier. Netjes antwoord gekregen op mijn vragen. De motor besteld die erg snel binnen was. Dit ook alles voor een nette prijs. Bedankt voor alles!

Vakkundig personeel

Zeer positief over de winkel.

Gewoon weer het juiste product

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE