Goed.

Snel geleverd.

Top, snel en corecte afhandeling.

Ik heb een reparatie onderdeel besteld voor mijn Bosch wasdroger. Onderdeel paste perfect en het werd zeer snel geleverd.

Onderdeel besteld volgende dag in huis

Super snel geleverd

Onderdeel voor een dewalt zaag netjes op voorraad en snel geleverd zodat ik weer rap verder kon gaan met mn klus. Zeer tevreden!!

Vlotte bezorging, prima product

Onderdeel voor mijn melkopschuimer besteld, makkelijk onderdelen zoeken op de site en vlot bezorgd.

Gekregen wat ik heb besteld.

Gekregen wat ik besteld heb en op tijd geleverd

Heel goed geholpen.

Via de telefoon heel goed geholpen om het juiste product te bestellen.

Alleen fijne ervaringen bij parts NL

Ik bestel vaker onderdelen bij parts NL Ik kan daar voor veel onderdelen terecht en krijg altijd Het juiste onderdeel binnen , zo hoefde ik geen nieuwe Wasmachine en vaatwasser te kopen ,en kon ze gewoon maken.

Prima produkt

Onderdelen vervangen Machine werkt weer.

Super snel advies gekregen. Storing Siemens combi magnetron.

Na wat googelen over mijn storing kreeg is wel een oplossing. Alleen het onderdeel ( een printplaat) kon ik niet vinden. Navraag bij partsnl kreeg ik het juiste onderdeel. Dit was van bosch voor een Siemens apparaat. Snel besteld en binnen 24 uur was mijn magnetron weer gerepareerd. En gewoon zelf gedaan!!!! Super bedankt.

Zoek en gij zult vinden.

Duidelijk en makkelijk onderdelen te vinden. Afhandelen en verzenden makkelij.

Soepel advies, bestelling en levering

Lagerset voor een een wasmachine besteld. Voor antwoord gekregen welke ik nodig had. Bestelling en levering verliepen soepel. Ondersteund door de video op YouTube verliep ook de montage soepel, voor iemand met enige technische achtergrond. De meeste tijd is gaan zitten in het reinigen van de machine...

What’s in a day

De website van PartsNL bracht mij heel makkelijk naar het onderdeel dat ik nodig had. Door de duidelijke foto’s kon ik precies het juiste onderdeel bestellen. De supersnelle levering zorgde ervoor dat in één dag ik mijn vaatwasser weer gerepareerd had. Goed en snel kan dus toch samen gaan. Bedankt

Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Door de leverancier van de koelkast de tip gekregen om bij Parts.nl te bestellen . Minder omslachtig en snellere levering.

Makkelijk bestellen. Supersnelle levering. Onderdeel was exact t zelfde als bestaande.

Vandaag besteld, volgende dag bezorgd, chapeau

Op internet gezocht naar schokbrekers voor de Asko wasmachine. Kwam op de site van Parts terecht. Vond het onderdeel wat ik nodig had, voorzien van alle afbeeldingen van deze onderdelen. Hierdoor overduidelijk dat ik een juiste bestelling kon doen. Schokbrekers inmiddels gemonteerd.

Goed product, snelle levering

Bestellen via site was gemakkelijk. Verder prima overzicht van alles. Product is in prima staat ontvangen.

Had binnen 2 dagen een nieuwe stofzuigerslang in huisarts

X

Juiste artikel in de juiste tijd en belofte nagekomen

Originele onderdelen

Philips koffie apparaat lekte water dankzij de originele onderdelen van PartsNL kon ik hem zelf repareren.

Ondanks langere verwachten levertijd toch heel snel ontvangen zeer tevreden top

Super tevreden

Correct, makkelijk en snel !

Geleverd zoals het hoort

Zeer professioneel bedrijf.

Na de bestelling van de thermostaat keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. Prima!!

Had een vriesvak deur nodig voor mijn koelkast. Wanneer je het goeie type nummer in vult gaat het helemaal goed,dus begrijp de negatieve reacties niet. Besteld en de volgende dag binnen!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE