Snelle reactie op aanvraag

Afwijkend product wordt gezocht, aangeboden en binnen de beloofde tijd geleverd.

Duidelijk en snel verzonden

Makkelijk met bestellen. Hulp bij kiezen van juiste produkt

Snel geregeld via de chatbox als je vraag maar duidelijk is.

Goed en snel geregeld. Ophalen in de winkel is goedkoper en retourneren in de winkel zelfs gratis. De klantenservice is zelfs telefonisch bereikbaar. Een hele pre in deze AI wereld!

Ik ben zeer tevreden en het product is precies zo als ik had bedoeld .

Prima levering

Prima snelle levering

Onderdelen besteld. Werd goed per mail geïnformeerd over voortgang bestelling. Met bedrijven als PartsNL weer een kapot apparaat kunnen herstellen i.p.v. nieuw apparaat te kopen. Voordeliger en duurzamer.

Supersnel geleverd

Donderdag net voor 22u besteld en vrijdag al geleverd

Onderdeel top, verzendkosten niet

Fantastisch dat ik hier mijn passende mica plaatje vond. Maar om dan 6.99 verzendkosten te betalen, duurder dan het plaatje zelf deed toch wel pijn.

N.A.V van mail contact het juiste artikel snel thuisgestuurd gekregen

Goede service, snelle levering

Op het moment dat ik wist welk type nummer ik nodig had. Was het product zo gevonden en besteld

Super snel geleverd

Binnen 1 dag een tefal optigril plaat geleverd. Super snel.

Groot aanbod en snelle levering

Groot aanbod en snelle levering

Keurig

Ik kreeg thuis gestuurd wat ik zocht, een dag nadat ik het besteld had. Ik ben tevreden over de website, het bestellen, betalen en thuis bezorgd krijgen.

Snelle levering, goed verpakt

Snel, vakkundig en uitgebreid.

Ik had wat onderdelen voor mijn combi magnetron besteld en 2 dagen later had ik het al in huis!

Op een snelle manier gevonden en op je juiste manier ontvangen

De produkten waren snel te vinden en de produkten die ik besteld had waren snel en goed bezorgd.

Was makkelijk

De filters waren makkelijk op de site te vinden en de bestelling was snel gedaan. Levering was de volgende dag. Bedankt

Overzichtelijke site, volop keus. Goede prijs en zeer snelle levering.

Alles perfect!

Snel bezorging en makkelijk alles te vinden. Als je twijfelt, klikt je gewoon op de knop waar je het model van jouw koffiezetapparaat kunt invoeren. Echt top!

Juiste onderdelen snel geleverd

Parts.nl heeft nog steeds de slijtagedelen van mijn oudere wasmachine. Dit keer op voorraad en zodoende snel geleverd. Ik blij, vrouw blij.

Super snelle service

Duidelijke website, snelle verzending en goede communicatie betreft de status van verzending, wat wil je nog meer?! Erg tevreden, dus deze website zal ik vaker bezoeken! Nu kan ik weer verder met koken met mijn nieuwe bakplaten.

Ik ben heel goed geholpen door de medewerker aan de telefoon en mijn dielvriesbakje past perfect hartelijk dank. Top

Lekker snel ontvangen

Onderdeel is goed en werkt. Snel bezorgd. Tevreden klant hier.

Contact goed, product is goed, levering supersnel

Heel fijn dat de ovenschaal nog te koop is.

Ver voor de afgesproken tijd kon ik het op komen halen. Dankjewel!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE