in één zin perfect. Zondagmiddag besteld, maandag 0945 uur in huis

Net zoals de vorige levering perfect op tijd geleverd.

Adequate website

Ik zocht onderdelen voor een kantenmaaier. Prima snel gevonden, het juiste onderdeel voor mijn specifieke type. Prima!

Snel en betrouwbaar

Ik kan weinig toevoegen aan de titel. Het bestelde artikel kwam onbeschadigd, snel en in een degelijke verpakking binnen.

Top, top, top.....

Ik ben zeer tevreden , de bestelling is oké en vlug geleverd , daar voor dank......

Supersnelle levering!

Heel goede ervaring met PartsNL. Het onderdeel dat ik nodig had voor mijn stofzuiger was binnen 24 uur in huis. Fijne, overzichtelijke website en heldere communicatie.

Snelle levering goede kwaliteit van het product

Ik ben zeer tevreden over de snelle ontvangst van mijn afzuigkap filters. Ook zijn het precies de goede filters, ze passen en zijn stevig. Ben dus heel blij met mijn aankoop.

Voor herhaling vatbaar!

De levering ging snel en het was goed verpakt. Ook de communicatie van verzending en aflevering was goed. Tevreden!

Gewoon goed geregeld

Super snelle levering

Ik dacht er eigenlijk te laat aan dat ik nog een legger in de koelkast van de camper nodig had. Gelukkig had PartsNL deze op voorraad. Woensdagavond besteld en donderdag al geleverd. Goed stevig verpakt. Helemaal top!!

Snelle bezorging

Vandaag besteld , morgen in huis top

Snelle levering en top product

Had een nieuwe filter nodig voor onze SAMSUNG Jet 95 steelstofzuiger, origineel was meer dan €50, alternatief gevonden bij Parts. Voor 12,99 eurootjes werkt en past perfect. Snelle levering met DHL. Hier wordt ik blij van. Top product. Filter Microfilter VS9000RL. Geschikt voor Alternatief 64006341. Thxx Parts. De site voor originele onderdelen en alternatieven.

Zeer snel en het product is zoals het hoort.

Netjes en snel geleverd tegen een goede prijs!

Prima materiaal en goed op te zoeken op de web-site!

Veel voorradig en de volgende dag al geleverd

Het onderdeel is de volgende werkdag al geleverd het lokale parts.nl filiaal voor de minimale bezorgkosten. Duimpje omhoog !

Goes geholpen met het vinden van het onderdeel

Snel geholpen met het onderdeel van de oven combimagnetron wat kapot was. De knop was ook snel geleverd.

Volgende dag in huis en snel zelf gerepareerd

Had in onze Haier koelkast last van een knipperend licht. Achterste serie van de Smart-Led binnenverlichting had het begeven. De grootste moeite was na de twee schoenen de lichtbak zelf los te krijgen. Dit koste wel wat moeite en na 20 min heb ik hem met wat spierkracht er maar hardhandig uitgehaald. Vervolgens het nieuwe led balk binnen 2 min weer aangesloten.

Snel en prima service

Goed en snel geleverd

Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden. Artikel werd binnen twee dagen afgeleverd op het afgesproken filiaal. Niks op aan te merken dus.

Pakje goed aangekomen en past precies , was blij dat mijn schuurmachientje weer in orde is .

Geweldig, snelle levering, prijs/ kwaliteit uitstekend

ff telefonisch contact gehad,voor informatie. Bestelling geplastst. De volgende dag geleverd.

Duidelijke site, je kan het juiste onderdeel voor je apparaat makkelijk vinden, zeer snelle levering en ga hier zeker weer bestellen als het nodig is, kortom een top bedrijf

Snelle levering, tevreden

De onderdelen zijn van goede kwaliteit en pasten perfect. Snelle levering en alles volgens verwachting. Zeer tevreden.

Uitstekend.

Zoals vermeld: uitstekend en snel.

Snel geleverd en goed product

Gisterenavond pas besteld en de volgende dag al vroeg binnen. Het juiste product en betaalbaar. Ik ben er blij mee want we hadden het snel nodig.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE