Snel het goede onderdeel geleverd

Het gaat om het vervangen van het defecte maalwerk van een Krups EA 81.

Prima website en een zeer snellen bezorging.

Nadat ik het benodigde sparepart had gevonden door merk en typenummer in te voeren heb ik besteld betaald. De volgende dag werd het bezorgd . En dat in de drukke kersttijd. Prima

Snelle levering, goede prijs

In eerste instantie de verkeerde Karcher slang besteld. Kon makkelijk retour gezonden worden en met hulp van de klantenservice het juiste type besteld en snel ontvangen

Snelle service en goede artikelen

Snel en duidelijk

Makkelijk te vinden en snelle levering.

Ik zocht het model van mijn koelkast op en door dat in te voeren, kon ik alle beschikbare reserveonderdelen zien, inclusief het onderdeel dat ik zocht. Ik heb het besteld en het werd de volgende dag al bezorgd. Het past perfect.

Supersnel geleverd

‘s avonds besteld, volgende ochtend al in huis. Product zoals afgebeeld ontvangen.

Wow! Workmate gemaakt !

Geweldig snelle bezorging. Een simpel veertje repareerde onze oude trouwe workmate! En dat binnen 24 uur. Superservice engewoon alles wat je nodig hebt is verkrijgbaar! TOP!!

Perfecte bestelling

levertijd razendsnel.

De afspraak klopt

Een zeer goede ervaring ! Niets meer en niets minder dus een aanrader

Super satisfait

J'ai eu beaucoup de difficultés de trouver un joint de porte de mon ancien four . Heureusement pour moi , je l' ai trouvé chez PartsNL . La pièce conrepondait exactement à la description. Rapidité de l'envoi (1 jour) . Super ravi . Je conseille à tous PartsNL pour sa compétence et son sérieux. Merci à toute l'équipe.

Snel geleverd goed product

Na bestelling binnen 2 dagen geleverd, de deksel van de melkopschuimer past perfect en levert weer heerlijke schuim op

uitstekend

Artikel op voorraad volgende dag al in huis.

Vlot besteld bij PartsNL , direct geleverd...

Ik vond de originele nderdelen v Black&Decker bij PartsNL, kon die in de webshop bestellen. Ik kreeg direct een bevestigingsmail en heb het pakketje netjes op tijd ontvangen - waarvoor dank !!

Super fijne ervaring en erg snel.

Ik heb 4 knoppen besteld voor op mijn elektrische kookplaat. Ik kon mijn type nr van mijn kookplaat invullen om extra te controleren of ik de juiste heb besteld, echt super handig. En volgende dag in huis. Ik ben erg blij met de snelle en correcte levering.

gewoon geweldig, volgende dag had ik het al in huis

zie boven

Klantenservice verbeteren

Via de zoekmachine een onderdeel voor mijn koffiezetapparaat besteld. Dat blijkt niet onderdeel te zijn dat past. Op de site zelf geeft hij een ander onderdeel aan. Ik wil het graag omruilen en stuur een mail. 6x heen en weer mailen omdat ik een typeplaatje moet fotograferen. Dat een aantal keren gedaan met tekst wat het moet zijn. Een standaardantwoord krijg ik terug dat ik een foto moet maken. Wat ik al gedaan heb een aantal keren. Daarna krijg ik een offerte toegestuurd van een onderdeel waarvan ik zelf al had aangegeven wat ik moest hebben en het geleverde onderdeel retour/omruilen. Mijn allereerste vraag was of het mogelijk was om het deel te ruilen. Na veel dagen en veel mailen en een overbodige offerte is het antwoord nee ruilen kan niet. En dat ik op de site moet kijken. Zeg dat meteen. Dat scheelt dagen wachten, voor niks maken van foto’s etc,. Slechte service. Retourkosten zijn hoog en risico dat onderdeel niet geaccepteerd wordt. Kortom dit is voor mij helaas 1x en nooit weer. Ik zal met mijn review geen staatslot winnen denk ik. Misschien beter dat geld uitgeven aan klantenservice.

afspraak is afspraak (zoals beloofd)

product op maandag besteld en woensdag in huis. snelle levering. goede communicatie m.b.t. stand van zaken. zeer tevreden.

Mooi, een onderdeel wat meteen goed is en past!

Het juiste onderdeel kunnen bestellen voor ons koffieapparaat.

Goede communicatie

Duidelijk gemonuniceerd waneer de levering plaats vond en geleverd wat er besteld werdt

Super snel geleverd

Om 21.15 besteld. De dag erop al geleverd. Perfect gegaan.

Ondanks keuken + witgoed uit 2014 binnen een paar klikken een nieuwe bakje aan de koelkastdeur

Zie boven en binnen 2 dagen geleverd GEWELDIG

Snelle levering passend onderdeel

Keuze juiste vervangende thermostaat zeer goed gestuurd op website, snelle levering

geweldig

PartsNL kan ik alleen een dikke pluim geven, artikel was goed en de snelheid van levering super.

Zeer snelle levering!!!!!

Fijn dat de onderdelen zo snel geleverd konden worden en dat alles weer werkt….. top. Tot de volgende bestelling……

Perfect onderdeel, snel geleverd

Een beschermkap voor een oude Philips scheerapparaat is niet makkelijk te vinden. Maar ik heb het perfect onderdeel hier gevonden. Het past precies, en was heel redelijk geprijsd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE