to the point en zeer service-gericht

mail omtrent defecte diepvriesdeur in koelkast werd meteen beantwoord en nadat ik foto's opgestuurd had kreeg ik uit coulance cq garantie een gratis diepvriesdeur opgestuurd, kortom top service!!

Snel juiste product geleverd

Snelle levering en juiste product

prima product en supersnelle levering

Precies wat ik nodig had!

Snelheid

Artikel besteld op zomdag, maandag ontvangen. Goede prijs ook nog:-).

Het (originele) onderdeel was duidelijk te vinden op de site, werd snel geleverd en de vaatwasser draait weer als vanouds.

Jullie leveren goed en zijn niet duur

Ik vind het jammer dat de filters makkelijk leverbaar waren maar de korrels niet te vinden of niet door jullie geleverd worden. https://www.wtw-filtershop.nl/nl/philips-584-koolstof-korrels-na-vulling-luchtreini.html Voor mij is het ook fijn dat jullie een winkel in Amsterdam hebben.

Duidelijke website

Onderdelen gemakkelijk te vinden. Snelle levering

=

=

Perfect geregeld

‘s avonds voor 22.00 uur besteld en de andere dag al bezorgd.

Het bestelde artikel is zeer snel geleverd en was precies wat benodigd was. Echt super tevreden

snel en goed

snel en goed

Geleverd item goed qua uitvoering en maatvoering

Deurrubber besteld voor de vriezer. Duidelijke handliding en past perfect.

Gewoon goed

Gewoon heel goed

Prima winkel

Snel en goed geleverd. Kwaliteit prima

Goede site, snelle levering

Zeer accurate klantenservice. Denken goed mee en lossen daarmee ons probleem op. Top!

perfect geregeld

alles in goede orde geregeld

Prima had iets vlotter gekund

Het onderdeel dat ik zocht was van een oude tefal tafelgrill. Vlot te vinden op typenummer en te bestellen. Er had wel bij mogen staan dat het soms tot 1,5 maand kan duren voordat 't geleverd kan worden, indien niet voorradig, voordat ik de bestelling plaatste. Dit bericht kwam pas met de bevestiging van de bestelling. Gelukkig was 't er binnen 2 weken. Daarom 4,5 ster.

Uitstekend perfect geregeld

Helemaal oke

Snel en helemaal tevreden

Melkcontainer van mijn de longhi expresso machine besteld nb niet verkrijgbaar bij de longhi zelf binnen een dag in huis super werkt perfect

Belofte

Deze firma doet er alles aan om de klant tevreden te hebben. Super snel en hele goede service nogmaals super bedankt. Door de geboden service konden we ons apparaat de volgende dag alweer gebruiken.

Snelle levering en uitgebreid assortiment.

Juiste product, supersnel geleverd.

Juiste product, supersnel geleverd.

Ik ben zeer tevreden en wil het graag zo houden

Alle lof voor het geduld en de vakbekwaamheid waarmee ik geholpen ben.

Voor onze vaatwasser had ik met spoed een nieuw zeefje nodig. Online bij Parts besteld voor een goeie prijs. Door het weekend duurde de levering iets langer, maar dat was logisch! Zaterdag besteld, maandag al in huis, perfect!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE