materiaal was snel geleverd

snel geleverd

Super snelle levering

Goedemorgen, Het onderdeel was makkelijk te vinden en te bestellen. Super snelle levering. Ben zeer tevreden Groet, karin dommisse

Doen wat ze beloven!

Door de vakanties moest de levering worden uitgesteld. De klantenservice gaf aan de verzenddatum aan te passen en exact op die datum is het pakket verzonden. De volgende dag bezorgd.

besteld en fijn dat er per overboeking betaald kon worden

Positief

Snelle levering en goede kwaliteit vervangstukken. Deze dienst laat toe elektrische apparaten lang te gebruiken.

alles prima

Enorme sortering van onderdelen. Het fijnste was dat ik kon controleren dat ik het goede onderdeel had.

onverwacht pretig

Zeer goed 3x : -alle onderdelen op een plek te vinden; - website heel goed en klant vriendelijk opgezet; - heel goed klanten service (snel levering ,technische specificaties ,alternatieve producenten etc.)

Really Great they found and sent the part

Good service Good website that identified the exact part I needed Quick shipment and delivery Dan

Heel uitgebreid assortiment en snelle levering.

Ik had een nieuwe pomp en doorstroommeter voor mijn De Longhi expresso machine nodig. Bij PartsNL direct gevonden adv typenummers en binnen twee dagen geleverd. Prima service en een zeer uitgebreid assortiment.

fantastisch

Het bestelde artikel werd 's avonds om 20u besteld en 's anderdaags werd het reeds geleverd rond 14u!! Wat een service!!

Prima geregeld

Eindelijk een site gevonden waar onderdelen goed vindbaar zijn en waar ik het juiste en originele onderdeel van een apparaat kan kopen.

geweldig

Mijn bestelling is vlot geleverd, en paste op mijn grastrimmer. Was eerst bang dat ik een nieuwe gras trimmer moest bestellen, maar gelukkig had PartsNL het onderdeel. Snelle levering juiste onderdeel. Top.

geen

Onderdelen besteld en volgende werkdag keuring geleverd. Compliment

snelle levering van een goed product.

Na even zoeken op internet kwam ik bij PartsNL terecht waar ik de originele afdichtingen voor mijn oudere Karcher hogedrukreiniger vond. Prijs was goed dus even bestellen en zie daar de volgende dag al in huis. Hij werkt weer perfect en lekt niet meer.

Perfect in orde

Alles op tijd en keurig verpakt geleverd

Product binnen 1 dag in huis

Snel en goede service,binnen 24u profijt in huis,zeer tevreden,Mvg Van Rooijen Oud ijzerhandel

Geweldige service

Alles snel en goed ingepakt verstuurd.

Super snel

Snel gevonden snel verstuurd

Supersnel geleverd top

Op tijd bezorgd bij winkel

Onderdeel super snel ontvangen

zeer goed

goed verpakt en op tijd geleverd. zal nog wel meer keer iets bestellen

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld En snel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE