Snel en goed geleverd

Mijn bestelde PS4 batterij werd snel en netjes geleverd. Goede gebruikshandleiding werd meegeleverd zodat ik weer snel kan spelen. Bedankt voor de goede afhandeling van mijn bestelling.

Snel bezorgd

Smiddags besteld, volgende dag in huis. Super!

Correcte en snelle levering

Artikelen besteld en betaald en de volgende dag in huis.

duidelijke web site

eenvoudig bestellen en op halen bij LeoParts Goirle

Originele onderdelen, goede prijs, snelle bezorging

Originele onderdelen, goede prijs, snelle bezorging

Prima verzorgd, zoals te doen gebruikelijk.

Kent u dat reclamespotje van Strato? Gedacht, Gedaan! Onderdeel besteld, ingebouwd in apparaat, toestel getest + uitleg; wéér een tevreden klant. Iedereen blij!

Helemaal goed.

goed geholpen met overzicht van een tekening van het betreffende apparaat.

Perfect alles regelen.

mijn ervaring met partsnl zijn goed

Vond het bestellen ging makkelijk en betalen ook. En ik vond het geweldig dat het zaterdag werd bezorgd is dus kon ik hem zondag weer in mekaar zetten. Dus in een woord top.

Het correcte onderdeel snel ontvangen

Snel het correcte onderdeel gevonden, gemakkelijk besteld en de volgende dag in huis.

Snel en goed geregeld en niet te duur.

Eerst volgende werkdag na bestelling kon ik het bestelde product afhalen in de winkel.

Oven

Verzendkosten zeer hoog

De verzendkosten zijn zeer hoog. Ook als je een artikel wilt ruilen, dan betaal je dus 3x verzendkosten. Zeer klantonvriendelijk en niet van deze tijd! Ik bestel hier niet meer.

Snel en goed.

Gelukkig kun je hier onderdelen bestellen. In de winkels/bouwmarkten zijn deze niet te krijgen. Daar verkoopt men liever complete nieuwe apparatuur.

Vlotte probleemloze bestelling en levering

Artikels gemakkelijk gevonden op de website, snel besteld en vlot aan huis geleverd.

Duidelijke website snelle levering.

Snel gevonden, besteld en de volgende dag geleverd. Top.

Goede en snelle levering.

Voor de steamer zochten wij een onderdeel deze was snel en makelijk te vinden op de site. De levering is snel en correct.

Binnen een paar minuten was alles geregeld en had ik bericht dat er aan gewerkt werd en de volgende dag had ik alles in huis

Probleem bij een levering supersnel opggelost

Helaas was er bij de levering een artikel gebarsten. Na een belletje werd het artikel direct na geleverd. Topservice!

Goed bedrijf

Top service!

Lampen snel en goed verpakt geleverd

Een duidelijke omschrijving op de website. De lampen zijn zoals omschreven.

past perfect, snel geleverd

Onderdelen zijn makkelijk te vinden op de site en er staat goed bij vermeld op welk apparaat het past

Bij PartsNL eindelijk pássend onderdeel gevonden+

Na lang zoeken vond ik het perfecte onderdeel voor mijn stofzuiger hier! Dankzij de duidelijke foto's van alle kanten van de stofzuigermond kon ik goed zien dat dit onderdeel wél zou passen. Via bol.com eerder een stofzuigermond gekocht die toch niet bleek te passen, door onduidelijke fotos. Het onderdeel werkt prima en ik ben er heel blij mee!

Onderdelen zijn snel en compleet geleverd

Ga zo door, gewoon doen wat jullie zeggen. Daar hou ik van!

volgens afspraak. Goed bezig

15 Weegschaalstraat