dramatisch lange levertijd van bijna 5 maanden

de levering duurde dramatisch lang en het geleverde artikel was niet 100% , ik heb zelf het artikel aan moeten passen door gaatjes moeten boren die er in hadden moeten zitten en er niet in zaten.

Zeer compleet en prima op te zoeken!

Kunststoffen bakje in koelkast snel gevonden via onderdeelnummer fabrikant. Zeer gestructureerd. Dus aanrader!

Gewenst onderdeel makkelijk gevonden.

Een moeilijk verkrijgbaar onderdeel van een oud espresso apparaat kon ik makkelijk vinden. Snelle verzending en de machine werkt weer prima.

Bestelling perfect verwerkt

Zie hierboven

Goed geleverd en correct product

Hetgeen ik besteld heb is netjes op tijd geleverd en mooi en verzorgt verpakt

Snel goed juiste product

Snelle levering wat een pre is! Duidelijke website.

Snel geleverd. Precies wat ik zocht.

Was snel geleverd en wat we zochten we wisten niet precies welke we moesten hebben maar gelijk de goede door de duidelijke omschrijving en foto.

top!

overzichtelijke site, supersnelle levering.

Uistekend

Uitstekend service en snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn pakketje was zoek geraakt bij DHL maar zonder problemen een nieuwe afgestuurd. Top

Parts maakt tweede leven van onze koffie automaat een feit!

Onze 8 jaar oude DeLonghi espresso automaat weigerde zo vaak koffie te zetten dat we besloten een nieuwe te kopen. Jammer, want de koffie die er uit kwam was heerlijk. Na een zoektocht op internet ontdekte ik dat vervanging van de zetgroep de storing kan oplossen. Dankzij Parts was het gemakkelijk de juiste zetgroep te bestellen. De volgende dag werkte de koffie automaat weer probleemloos.

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product, voor de beste prijs

Super! Binnen 24 uur deed de oven het weer!

Mijn oven werd niet meer warm. Na wat YouTube video’s bleek het de gloeispiraal te zijn. Via PartsNL snel de juiste kunnen opzoeken, besteld en hij werd de volgende dag in de ochtend al geleverd. Binnen 24 uur konden we de oven weer gebruiken. Iedereen blij!

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden via email.

Goed contact gehad via de chat en zo kwam ik tot de juiste onderdelen, top!

Websiten en afhandeling order perfect

Alleen jammer dat de chauffeur van vervoerder DHL niet kan lezen en het bestelde onderdeel op een ander adres heeft geleverd !! Ik heb al contact gehad met DHL en een allervriendelijkste dame ging het uitzoeken. Tot op heden nog geen onderdeel ,wel betaald.

Makkelijk te vinden en snel in huis

vlotte en vlugge levering

vandaag besteld morgen in huis

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en de juiste onderdelen voor mijn reparatie

Gemakkelijk zoeken op de website naar de juiste onderdelen. Dat maakt het repareren van je defecte apparaat prettige!

Juiste product snel gevonden, snel ontvangen en goed geprijsd.

Kon het onderdeel snel vinden en ontving het al de volgende dag.

Ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden over zulke winkels die snel leveren en de juiste en duidelijk site hebben die makelijk kan kijken of die onderdeel wel de juist is voor je apparaat dat mogen sommige winkels wel een voorbeeld aan nemen . En ik bedoel ik had maandag de wasmachine kapot dinsdag had ik de defecte onderdeel binnen Ik zou iederen aanraden

Goeie ervaring!

Snelle reactie en levering direct na mijn bestelling. Professioneel aangepakt, verwerkt en goede informatie verstrekt.

Geen goede informatie

Ik heb gezocht op hakmolen bij een typenummer staafmixer. Deze besteld. Maar blijkt dus niet te passen. Retourkosten voor eigen rekening. Dus een hoop geld betaald voor niets. Wat mij betreft was dit de laatste keer.

Snel!

Snelle levering, goed product

prima en vlot

Via de pc lukte het in eerste instantie niet, nr van koelkast stond niet in de lijst. Fijn dat er een aardige uitnodiging tevoorschijn kwam waarmee ik telefonisch contact kon maken. Een vriendelijk gesprek met een medewerker , deze gaf aan dat "mijn" deurtje snel te leveren was. Mijn pc. mogelijkheden zijn beperkt, nogmaals gebeld weer en aardige medewerker met uitleg, helaas moest ik(84 jr) nog eens bellen. Een buiten gewoon geduldige medewerkster heeft me naar de afronding van mijn bestelling gebracht. De volgende dag om 9uur stond de Post.nl aan de deur met mijn bestelling! Hartelijk dank

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE