Duidelijke site

Correcte onderdeel snel geleverd

Duidelijke zoekfunctie, dus snel het juiste onderdeel gevonden. \En dan wordt het ook nog razendsnel geleverd.

Ik had snel gevonden wat ik zocht en het werd snel geleverd.

Snelle en goede levering.

Met spoed artikel nodig. Zondag besteld, maandag geleverd.

Goed en snel geleverd

Had lamp snel nodig en geen zin om naar de winkel te gaan. Vond de lamp op PartsNL en zij boden het LED alternatief aan. Die heb ik gekozen en ben er erg tevreden mee.

Uitstekende ervaring

Ik had heel snel een originele lader voor mijn boor- schroefmachine nodig. Zondag besteld, en het was Maandag middag al binnen. Had ik niet verwacht! Perfekte service.

Bij buren afgeleverd, prima afgehandeld.

Goede website, geleverd product is identiek met foto's op website. Prima prijs.

Goede producten zeer snelle verzending.

Breed assortiment, goede producten en zeer snelle levering. AANRADER.

Deskundig advies snelle levering.

Vragen snel en deskundig beantwoord zelf een doorverwijzing met telefoonnummer ontvangen. Superfijn.

Snel, voorraad en goed

Bijna alles op voorraad, snelle verzending en goede service

Perfect en snel

Prima bedrijf.

Snelle service en goed product

Product goed beschreven en snel geleverd

Vlotte afwerking levering gewenst product.

Snelle service in correspondentie en in levering van gewenst artikel, binnen afgesproken tijdsblok. Top!

Prima service, snelle levering

abc

supersnel en goed geleverd

ik had niet verwacht dat ik het de 1e werkdag al in huis zou hebben. het was wel op zaterdagavond besteld.

Snel het juiste product!

Tegen een ok prijs, zeker beter als nieuw apparaat zelf kopen :)

Snel en makkelijk

Snaar van onze droger was stuk. Even snaar opzoeken en modelnummer droger invoeren om te checken of deze goed is. Bestellen en volgende dag al binnen!

Doen wat er beloofd is

Zo hoort het te gaan: bestellen, ,betalen en echt snel in huis!

Heel goede service

Alles oké.

Prima.

Veel berichten voor één onderdeeltje

Ik krijg 9 mailtjes (Inc account aanmaken) voor een bestelling van 14,95. En dan nog wat vind je van ons. Schiet dat niet zijn doel voorbij?

prima, snel eenvoudig en correct

prima, snel eenvoudig en correct

had ik maar eerder geweten dat parts.nl bestond

klein onderdeel van Bosch keukenmachine kapot, daardoor een jaar niet gebruikt, stond op het punt opnieuw dure vervanger te kopen tot iemand mij attendeerde op parts.nl. probleem in 2 dagen opgelost!!

Ondanks de slechte service van DHL ben ik bij jullie prima geholpen. Dank je wel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE