Juiste product, goede prijs, snel geleverd

Snel, goede prijs, goede ondersteuning, veel voorraad

Het bovenstaande zegt alles: - goede ondersteuning bij het vinden van het juiste onderdeel - dat was op voorraad en werd 2 uur na bestellen al verzonden - het onderdeel was 24u na bestellen binnen - de prijs is prima

Goed en snel

Alles is goed en snel geleverd zoals beloofd

Binnen 1 dag had ik het juiste onderdeel in huis

Het was niet moeilijk het gezochte artikel op de website van Parts.nl te vinden. De bestelling en betaling gingen snel en eenvoudig, en de volgende dag had ik het al in huis. Ik kon nog dezelfde middag het mankement aan mijn AEG-stofzuiger verhelpen.

GOED

De bezorging ging zoals afgesproken. De tijdsindicatie die ik kreeg klopte en je wordt goed op de hoogte gehouden qua tijd en levering. Bezorger was ook erg vriendelijk.

Snelle levering en goed product

Super goede service

Helaas was het onderdeel wat ik gekocht had beschadigd bij levering. Een mailtje was voldoende om een nieuw onderdeel opgestuurd te krijgen.Snelle levering!

Top leverancier een aanrader!

Tot in de kleinste detail op voorraad met een snelle levering.

Prima service!

Onze combimagnetron was defect en we konden hier uit voorraad het benodigde onderdeel aanschaffen en de volgende dag was het in huis. We kunnen weer bakken in de oven!

Duidelijk en snel

Duidelijk zoeken naar wat je nodig hebt en snelle levering.

snel geleverd

helemaal een top bedrijf parts

snel, betrouwbaar en klantvriendelijk op afhaalpunt

na telefonisch contact de juiste onderdelen besteld

Perfect geregeld. Bestelling netjes op tijd geleverd. Prijs zeer goedkoop in vergelijking met collega's.

Top, snelle levering en afhandeling

Goede website, product eenvoudig te vinden. Korte en supersnelle levering en op voorraad.

De service is perfect.

Een bestelling online gedaan, de service is perfect. Hartelijk dank

Zelfreparatie wordt een eitje

Makkelijk de juiste onderdelen bestellen op de website voor jou specifieke apparaat. Snelle levering en een scherpe prijs.

Geen deskundigheid medewerker

In de winkel vroeg ik hoe het opzetstukje te plaatsen en de dame had geen idee. Er zat ook geen gebruiksaanwijzing bij. Reden dat ik de winkel deed en niet thuis bezorgen was juist dat stukje deskundigheid en hulp.

Artikel paste niet

Het ging om een glasplaat in de koelkast. Op de site kun je checken of de betreffende glasplaat past in de koelkast door het modelnummer in te voeren. Dit heb ik gedaan en ik kreeg de melding dat deze glasplaat passend was voor mijn model koelkast. Helaas bleek dit niet het geval. De glasplaat was te klein. Bovendien ook niet mooi afgewerkt. Er zaten geen rubber randen aan de buitenkant zoals de originele. Als het zo ingewikkeld gaat (invullen modelnummer etc.) dan verwacht ik een kopie van het origineel. Anders had je veek gemakkelijker om de afmetingen kunnen vragen.

liep van een leien dakje

alles liep van een leien dakje met prettige aflevering

Eenvoudig besteld en net zo snel in huis

Veel keuze in onderdelen en snelle levering

Stripjes van onze koelkast gingen kapot, gelijk de juiste gevonden en binnen twee dagen hadden we ze in huis. Goede service en ben zeer tevreden.

Jammer, maar het rek is te groot

Helaas is het rek 0,5 cm te groot. Graag zou ik het willen ruilen, indien mogelijk in Rotterdam of Gouda. Ik neem dan het oude rek mee voor de juiste maak. U hoor of zie graag van U

Goede afhandeling

Fijn product, levering iets later dan verwacht.

Vanwege de snelle leveringstijd had ik een onderdeel besteld op PartsNL. ‘Voor 22.00u besteld, direct verzonden’ was op mijn bestelling van toepassing. Echter duurde het na bestellen twee dagen voordat ik het product in huis had, vanwege de relatief hoge verzendkosten had ik deze eerder verwacht. Desalniettemin ben ik zeer tevreden met het bestelde product. Daarnaast konden andere leveranciers pas na 5-7 werkdagen leveren dus wat dat betreft was de service prima in orde.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE