Snel en efficiënt, na het bestellen van enkele onderdelen, de volgende dag heb ik ze in huis, ik raad een geweldige winkel aan

Prettig verlopen.

Duidelijke berichtgeving via de mail, snelle service, levering op doorgegeven tijd, vriendelijke bezorger.

Superservice

Ik bestelde een condensor voor mijn kapotte droger. Helaas paste deze niet. Ik stuurde onderdeel terug en had binnen paar dagen aankoopbedrag op mijn rekening, incl. de verzendkosten. Dat laatste had ik niet verwacht en was ook niet nodig geweest. Heel netjes en erg gewaardeerd.

Onderdeel zoals afgesproken op tijd geleverd. Droger doet het weer

Vlot geleverd zoals afgebeeld

Levering ging vlot en kwam netjes overeen met de afbeelding. Ook specificaties klopten.

super

Bestelling gedaan, heel snel ontvangen. Heel blij met de aankoop

Zeer Goed

Snelle levering, juiste passende onderdelen.

snelle en correcte afhandeling

Een correctie van een bestelling binnen een minuut per email bleek niet meer mogelijk. Verder alles prima.

Top snelle levering.

Eenvoudig zoeken naar de juiste onderdelen.

Simpel: alles klopte: van bestelproces, levering tot product.

Reserve onderdelen werden snel geleverd voor een redelijke prijs en werken prima

Nieuwe scharnieren besteld voor een ovendeur die niet goed sluit. Onderdelen waren goed te vinden op de website via het type nummer van de oven. Scharnieren werden de dag na bestellen geleverd, zoals aangegeven op de website. Na montage sluit de overdeur weer netjes zoals het hoort! De prijs voor de scharnieren is aan de hoge kant, maar niet onredelijk. Maar in vergelijking met de kosten voor reparatie via de fabrikant, of de kosten van een nieuwe oven zijn de nieuwe scharnieren spotgoedkoop!

Prima zaak - hoge verzendkosten

Had een mica-plaatje gekocht voor mijn Sharp oven. Dit had uitstekend in een envelop verstuurd kunnen worden. Dat had veel gescheeld aan verzendkosten. Jammer genoeg heb ik door eigen onhandigheid het plaatje bij het plaatsen beschadigd en vrees ik dat ik het nog een keer moet bestellen.

Snelle levering.

Daar ik het bestelde terug gestuurd heb, omdat ik zelf het verkeerde nr. had doorgegeven. Volledig eigen schuld. Retourzending en binnen 2 dagen aankoop bedrag op mijn rekening terug gestort.

super

Binnen 12 uur na bestelling bezorgd.

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

Bestelling was binnen een redelijke tijd binnen. In prima staat afgehaald bij vriendelijke winkeleigenaar. Communicatie via e-mail uitstekend.

The right part at the right time

Nam een gok bij het bestellen, aangezien ik het model van het onderdeel niet had, maar het leek dicht bij het origineel op de website. Levering was snel, (de dag erna) en het onderdeel werkte op mijn vaatwasser. Bedankt Took a gamble when ordering, since I did not have the part model, but it did look close to the original on website. Delivery was quick, (the day after) and the part worked on my dishwasher. Thanks

Duidelijke site, makkelijk bestellen en afrekenen. Volgende dag in huis.

Onderdeel Braun ionische haarborstel

Door de duidelijke omschrijving op de site kon ik meteen zien dat het het juiste onderdeel was ter vervanging van het gebroken onderdeel. Ik hoef geen complete nieuwe borstel te bestellen Snelle levering + prima service van DHL

netjes en optijd geleverd

Mijn product wat ik besteld heb is netjes en op tijd gelrverd. zeker een aanrader voor als je onderdelen nodig hebt.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden over de aankoop

Snel geleverd!

Gelukkig kon ik de Zetgroep van mijn Siemens apparaat bestellen bij PartsNL welke nu weer als een nieuwe machine werkt!

Zeer goed advies en snelle levering

Dank!

Goede service en snelle levering

Nadat we het juiste artikel gevonden hadden, deze besteld en de volgende dag in huis.

GEWOON GEWELDIGE SERVICE

ALLES NAAR WENS GELEVERD EN 100 %

fast and good

snel en makeliujk te bestellen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE