Snelle levering, geheel niet bewust van de hoeveelheid spareparts, die verkocht worden, helaas niet alles gevonden......maar toch. Zal dit zeker delen op FB caravan pagina's.....

vlotte levering

veel onderdelen op voorraad en een snelle levering. Alleen jammer dat bij niet alle onderdelen de maat er bij staat.

Hele, hele snelle levering

Heel fijn dat er een site bestaat waar dit soort voorwerpen gekocht kan worden. Heeft mijn vrouw weer blij gemaakt (die had een beker laten vallen van een Philips blender, en op deze manier dus weer een nieuwe)

Duidelijke site, goede prijs, gratis afhalen in winkel.

Afstandsbediening gekocht. Bestellen was eenvoudig. Goede prijs en was fijn dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen.

Juiste info en snelle levering

snelle levering. Alles keurig in orde

Goed adres

prima snelle levering goed verpakt

nvt

Snel en correct

Afspraak is nagekomen

Perfecte site en heel snel geleverd

In één keer de goede lade voor mijn diepvries te pakken. Blij mee

Snel en prima product

Snel in huis, redelijke verzendkosten. Prima product voor Bosch mouse.

Artikel was op voorraad en werd de volgende dag geleverd. Klasse!

Het te bestellen onderdeel gemakkelijk gevonden.

Met behulp van merk en serienummer het onderdeel gevonden en besteld. Een dag later in huis.

Uitstekende service

Goede service. Er wordt meegedacht. Het is dus niet alleen bestellen vanuit de webshop, maar ook ondersteuning bieden als dat nodig is.

Prima, snel geleverd en origineel onderdeel

De bak van mijn Philips airfryer was stuk gevallen, dus een nieuwe besteld. Die werd 1 dag later al geleverd.

Prachtige site, snel geleverd, prima prijs

Lastig zoeken met al die onderdelen, Parts maakt t makkelijk! En de volgende dag geleverd.

Snelle verzending, via de site makkelijk juiste product gevonden

Snelle verzending, via de site makkelijk het juiste originele product gevonden.

Groot assortiment. Snelle levering tegen redelijke prijs.

De levering and producten geheel volgens verwachting.

Product als omschreven en snel geleverd. Prima :)

Super gewoon ene dag besteld andere dag in huis.

Snelle nette aflevering

Had een dekseltje voor koffie apparaat nodig. Jullie waren het goedkoopste. Duidelijke foto,s en snelle levering. Gewoon top. Bedankt!

Het juiste onderdeel binnen 15 uur in huis.

Heb rond 19:30 uur in de avond in het bestand van PartsNL de juiste bougie voor onze Atag gaskookplaat gevonden. En de volgende dag om 09:15 uur stond de koerier aan de deur. Echt top om je onderdeel te vinden in het artikelbestand. Bij een volgend probleem wat zich voordoet toch eerst bij PartsNL kijken, en weet zeker dat ik daar snel slaag en betaalbaar.

Zeer snelle aflevering.

Siemens koelkast flessenrek besteld , is de volgende dag netjes in goede verpakking afgeleverd. Ik mis alleen nog een app van parts.nl Ryan

Supersnel geleverd

Ik had een aanloop condensator nodig. Zaterdagmiddag besteld en maandag geleverd.

Geweldige service

Bak voor koelkast besteld, was beschadigd. Dag erna nieuwe, weer beschadigd. Man van winkel Epe is de volgende bak zelf gaan ophalen en controleren!

Snel onderdeel gevonden met zo snel in huis

Vaatwasser had storing probleem kon ik snel achterhalen, via website kon ik de onderdeel snel vinden met de bevestiging dat het past. Binnen twee dagen in huis .

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE