Snel geleverd, eenvoudig om het passende onderdeel te vinden

Snel geleverd, eenvoudig om het passende onderdeel te vinden. Ook keurig netjes verpakt. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Snel goede prijs en beleefd

Goede service snel verstuurd en medewerkers in winkel zo aardig en beleefd.Nemen de tijd voor je.Zou het iedereen aan bevelen!

Snel gevonden en geleverd

Laten maken via Nespresso had mij zo'n 150 euro gekost. Alleen voor het kapje te vervangen. Nu voor ongeveer 10 euro klaar? Top.

Superrrrr!

Eenvoudig gebruik van de website voor het zoeken naar het juiste onderdeel. Bestel en je hebt het de volgende dag in huis. Ook de uitleg op de site waar je de juiste codes op je apparaat kan vinden maak het erg eenvoudig.

Snel en goed.

Snel geleverd omdat je tot 22::00 kunt bestellen is de volgende dag in huis. Dit was ook de reden dat ik hier besteld heb. En alles zeer netjes verpakt.

Het verliep allemaal prima

Zelf de bestelde onderdelen opgehaald in Rotterdam. Berichtgeving was adequaat en het onderdeel was ook het onderdeel dat ik nodig had.

Part besteld prima geleverd. Toppers

Uitstekend ervaring

Product als vewacht en thuis 1/2 dag later

Voortreffelijk!

Snelle levering en uitstekende terugkoppeling naar klant betreffende levertijd

Perfecte snelle levering

Prima bedrijf

Uitstekende ervaring

Snelle bezorging

snelle bezorging en goede service

Bestelde nooit ontvangen

Het leek zo mooi. Op zaterdag besteld , zondag het bericht dat het is verzonden. Maandag ochtend mail van DHL dat tussen 10 en 15:00 uur mijn pakket bezorgd zou worden. Direct met “slachtoffer” afgesproken dat ik s’avonds direct de droger zou komen repareren maar helaas eind van de middag bericht dat pakket 1 tot 2 dagen was vertraagd. Pakket nooit meer gezien. Dus Parts.nl zoek een andere pakkettendienst dan DHL

Supersnelle levering

Wat valt er te zeggen. Gewoon goed

Mooi assortiment

Biedt zowel goedkope alternatieven als originele onderdelen.

Super service!!

Snel geleverd!! En was bang dat mijn waterbak voor de koffiemachine niet zou passen… maar perfect!! Zeer tevreden!!

Precies het juiste onderdeel Snel geleverd met keuze welke bezorgdienst

De snelle levering van PARTSNL wordt waar gemaakt

Ik heb koolborstels voor mijn Bosch wasmachine bestel. Ik kon heel gemakkelijk voor mijn type wasmachine de juiste koolborstels vinden en bestellen. Ze zouden de volgende dag (op maandag) worden geleverd. Deze toezegging zijn ze nagekomen zodat ik in de avond de koolborstel nog kon vervangen. Top!

Universeel verwarmingsspiraal gekocht voor een Miele wasmachine. Past perfect en vandaag besteld en morgen geleverd.

Goede duidelijke info en het juiste onderdeel, prima levering

Mijn eerste ervaring met Parts.nl is me goed bevallen.

Zeer positief

Snelle service met het juiste product binnen een dag in huis. SSS/Snelle Solide Service. Content!!

Ben blij met Parts

Ik heb enkel positive ervaringen, onderdeel bestellen betalen en je krijgt het bezorgd, de laatste was in het weekend, bestelling werdt Zondag verwerkt en op Maandag bezorgd.

Perfecte service

Ik kocht een onderdeel voor mijn koffiemachine ik dacht dat het onderdeel kapot was dat was niet zo ,retour aangevraagd het was zo geregeld ik vind het een fijn bedrijf met perfecte service

Snel een keuze kunnen maken uit de vele onderdelen, moeiteloos bestellen en vlot geleverd! Prima werk!

Gewoon top.

Gewoon top